E2a

7 schrijfsnelheid tips: Hoe maak je een betere creatieve schrijver

Er zijn vele manieren om uw natuurlijke vermogens te versterken als een creatieve schrijver. Hier zijn 7 van de beste tips om mee te beginnen:

  1. Schrijf elke dag. Het vormen van een dagelijkse gewoonte het schrijven is essentieel in de mogelijkheid om zo vrij schrijven als je slaapt en ademt. Begin met slechts 15 minuten gereserveerd elke dag te schrijven, en dit uit te breiden als je het versterken van de gewoonte. Het is echt de meest krachtige gewoonte u kunt gebruiken voor uw creatief schrijven.
  2. Herken je sterke punten. Het is gemakkelijk voor ons om over het hoofd onze eigen vaardigheden en sterke punten, simpelweg omdat we leven met onszelf dag in dag uit. Maak een lijst van al uw creatieve krachten, vraag dan wat een goede vriend van jou zou zeggen als ze gevraagd wat uw creatieve krachten waren. Je zult versteld staan ​​hoeveel u kunt bedenken.
  3. Successen vieren. Elke keer dat u schrijft, het is een succes. De grootste uitdaging voor een schrijver is komen opdagen consequent naar de pagina, dus als je dat doet, erkent dat als de vitale stap in je creatief schrijven leven dat het is, en te vieren, ook al in het klein.
  4. Schrijf wat je geniet van het schrijven. Niet verdrinken in een zee van 'moeten' met uw schrijven! In plaats daarvan volg je passies en schrijven over de dingen die je van nature bent aangetrokken om over te schrijven, op de manier die zich het meest comfortabel en "rechts" voor u.
  5. Grijp je muzikale ideeen. Als het voelt alsof je niet genoeg creatieve ideeën om te verkennen, het is meer dan waarschijnlijk dat je gewoon bent ze niet opneemt. Start met behulp van een ideeën boek (gewoon een pocket notebook houdt u met u) en noteer ideeën als ze zich voordoen. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer ideeën vlot stromen om u in allerlei situaties.
  6. Zoek op stijl door te experimenteren. Het vinden van je eigen stijl schriftelijk kost tijd, en meestal begint met het experimenteren met andere stijlen die u veel leesplezier. Het is als het proberen op een verscheidenheid van paren schoenen tot u begint om een ​​beperking van de soorten vind je het meest comfortabel en de meeste "u." Het zal niet 's nachts gebeuren, dus wees geduldig en geniet van je schrijven als je verkennen.
  7. Accepteer de schrijver reis. Omdat het een creatieve schrijver is geen enkel eindpunt bestemming. Het is een manier van zijn, een manier van denken, zien, ervaren. Verwacht dus niet een dag om wakker te worden en te zeggen: "Eindelijk, ik ben een schrijver!" Je bent een schrijver van vandaag, exact hier, op dit moment, want je laten zien en schrijven. Accepteer dat, omarmen dat, GENIET op die manier van zijn.

7 schrijfsnelheid tips: hoe maak je een betere creatieve schrijver. Herken je sterke punten.
7 schrijfsnelheid tips: hoe maak je een betere creatieve schrijver. Herken je sterke punten.

Volg deze 7 tips en u zult uw creatief schrijven te verbeteren geen einde. Kies een en aan de slag vandaag!

Wil je weten hoe meer informatie over hoe u de te ontgrendelen creatieve schrijver in u?