E2a

Auto en huis rook het verwijderen: Hoe sigaretten geur te verwijderen

Sigaretten geur ..

Sigaretten geur ... onmiskenbaar, doordringend en - naar niet-rokers en zelfs veel rokers - onaangenaam op zijn zachtst gezegd. In auto's, huizen en bedrijven, een voortdurende strijd woedt om allergieën onder controle te houden, een meer gastvrije omgeving of te voorkomen vriendinnen van het kennen van de waarheid ... Ben je het zat met aërosol luchtverfrissers die gewoon laag een misselijkmakende zoete geur over de statische sigaretten geur? Moe van commerciële producten die niet leveren op hun beloften?

Aan u allen, ongeacht uw reden wij bij Google hebben een aantal tips voor het wegwerken van die vervelende sigaret geur, zodat u kunt gemakkelijker te ademen.

Auto en huis rook het verwijderen: hoe sigaretten geur te verwijderen. 101 thuis gebruik van waterstofperoxide.
Auto en huis rook het verwijderen: hoe sigaretten geur te verwijderen. 101 thuis gebruik van waterstofperoxide.

Natuurlijk, een van de beste manieren om geuren te verwijderen - vooral als er zijn nicotine vlekken geassocieerd - van tapijten, meubilair en muren is met behulp van waterstofperoxide. Als u wilt leren hoe dit te doen, ik ten zeerste de populaire en handige 101 thuis gebruik van waterstofperoxide.

In ieder geval, sigarettenrook verwijderen is niet onmogelijk ... maar het vergt wel wat moeite om zich te ontdoen van de geur.

 1. Wit te wassen wat je kunt. Als er een hele kamer ruikt naar bachelor vorig jaar de partij, het verwijderen van sigarettenrook geur zal wassen of chemisch reinigen alles nodig hebben om sigaretten geur verwijdering te maximaliseren.
 2. Vacuüm. Voordat u geen chemicaliën of toevlucht te nemen tot wanhopige maatregelen, opzuigen, zo veel van die sigaretten geur residu mogelijk te maken. Gebruik vacuüm bijlagen aan de rook te zuigen van meubilair en stoffering in uw huis of auto. Sloeg uit en vacuüm auto voetmatten.
 3. Azijn. Een kom van witte azijn, weggelaten 's nachts, kan een verrassend goede baan te verwijderen vieze sigaretten geur.
 4. Citrus. Sommigen zweren bij schillen van citrusvruchten wanneer ze nodig hebben om zich te ontdoen van stank. Laat een flinke hoeveelheid schillen van citrusvruchten in uw auto of thuis voor enkele dagen (tot de schillen volledig uitgedroogd). Als je ze verwijdert, zult u ook verwijderen sigarettenrook rook - of in ieder geval een deel ervan.
 5. Baking soda - een van de beproefde en ware methoden van geur te verwijderen. Of het reinigen van uw tapijt, stinkende gebruikt bank of dingy autostoelen, baking soda is je vriend. Strooi het over de rook-infuus gebied en laat het zitten voor een paar uur. Dan zweep uit je vertrouwde stofzuiger op te zuigen de soda, het afronden van de baan.

  Wit te wassen wat je kunt. Lucht uit de kamer of in de auto.
  Wit te wassen wat je kunt. Lucht uit de kamer of in de auto.

  Een woord van advies: voordat beregening kan worden, het testen van de baking soda op een verborgen deel van het oppervlak om te controleren of het oppervlak of stof niet ongunstig geen interactie met de baking soda.

 6. Koffie. Toen mijn oude middelbare school vriend en ik te fantaseren over een koffie-gronden-enhanced wasmiddel, die zou hebben gedacht dat er misschien wel geweest zijn geur-fighting verdienste dat schijnbaar absurde concept? Maak gebruik van de geur-absorberende kwaliteit van koffiedik om zich te ontdoen van uw sigaret geuren. Niet strooi ze over de plaats als zuiveringszout, hoewel, omdat koffie kunnen vlekken. In plaats daarvan, giet koffiedik in meerdere afzonderlijke koffiefilters en bind ze dicht. Plaats de koffie zakken op wat er het herbergen van de sigaretten geur.
 7. Lucht uit de kamer of in de auto. Vereisen minder inspanning dan schillen een oranje of naar de winkel voor witte azijn, moet u zeker opent al uw ramen en deuren gedurende enkele uren aan te moedigen sigaret geuren op te tillen uit hun kussens, tapijten en andere oppervlakken. Als een bepaald stuk van het meubilair riekt naar muffe sigarettenrook te brengen, het buiten voor een paar uur op een droge dag.
 8. Charcoal. Er is niets deftigs of bijzonder esthetisch over houtskool in een kom, maar als je strooi wat kommen van houtskool in uw kamer of in de auto (zolang je niet van plan bent om te rijden), je zult zien dat het de geabsorbeerde sigaretten geur na ongeveer een week. Het is een van de onverwacht effectieve vormen van sigaretten geur te verwijderen.
 9. . Smoke residu op oppervlakken ook niet verwaarlozen linoleum vloeren, glazen en houten oppervlakken, in een kamer of auto die getuige is geweest van zwaar roken, kun je vaak zien de rest! Gebruik glazen-reinigingsmiddelen, verdunde ammonia en hout-schoonmaak-middelen om de stinkende resten schrobben van deze oppervlakken.
 10. Gloeilampen. Gloeilampen zijn een dubbele whammy als het gaat om sigaretten geur. Allereerst ze trekken rook. Ten tweede, elke keer dat u deze inschakelt daarna, de warmte vrijkomt geuren van residu de rook's. Reinig de gloeilampen.

  Als een kanttekening, is ten minste een onderneming (Technische Consumer Products, Inc) besloten om te profiteren van warmte van een gloeilamp is om daadwerkelijk te bestrijden geur. " Fresh2 geur elimineren van gloeilampen "beweren te geuren te neutraliseren, dankzij een coating van titaniumdioxide geactiveerd als de lamp opwarmt.

Sigaret geur kan uw huis voelt als een slechte nacht club en maak uw auto ruikt oversized iemand asbak. Rokers willen niet dat de muffe geur om te blijven hangen, en voor sommige niet-rokers, de geur triggers hoesten of zelfs hoofdpijn. Geef deze middelen een keer te proberen.