E2a

Auto onderdelen te koop: Hoe gebruikte auto - onderdelen verkopen

Lees tips voor het verkopen van auto-onderdelen aan garages en nog veel meer

U en uw auto zijn gegaan op een kavel van memorabele reizen. Vergeet niet hoeveel mijlen u gereisd en al het deeg u besteed door de jaren heen op het? Maar de dag dat je moet afscheid nemen van je 'companion' van zoveel jaren komt. Het kan zijn dat u deze wilt vervangen door een nieuwere en betere model. Of het kan zomaar zijn dat zij heeft besloten om 'onwillige' zijn als je het wilt gebruiken.

Als u wilt het meeste uit deze situatie te krijgen, zou je redden wat auto-onderdelen nog kan worden gebruikt en verkopen ze. Veel van hen kunnen worden genomen, schoongemaakt en doorverkocht als "gerecycleerd" auto-onderdelen. Je kunt een heleboel sites op het internet die kopen en verkopen. Ze poetsen ze, testen en weer verkopen ze met winst, vooral als ze nog in goede staat zijn.

Auto onderdelen te koop: hoe gebruikte auto - onderdelen verkopen. Kijk voor winkels die gebruikte auto-onderdelen te verkopen.
Auto onderdelen te koop: hoe gebruikte auto - onderdelen verkopen. Kijk voor winkels die gebruikte auto-onderdelen te verkopen.

Met de huidige economie, kan de verkoop van die onderdelen te brengen in een beetje meer geld zou kunnen uw budget een beetje. Oude delen worden gejaagd door vele verzamelaars. En garage winkels zijn altijd op zoek naar gebruikte, moeilijk te vinden onderdelen die ze konden gebruiken.

Hier is hoe je kunt gaan over wederverkoop van uw auto-onderdelen.

  1. Kijk voor winkels die gebruikte auto-onderdelen te verkopen. Ga rond uw buurt en op de uitkijk voor de lokale garages, bedrijven en winkels die geïnteresseerd zijn. Surfen op het net voor kopers van gebruikte onderdelen. Krijgen hun contactgegevens (e-mailadres, telefoonnummer en adres) en compileer ze in een lijst.
  2. Maak een lijst van wat je van plan bent te verkopen. Inclusief hun leeftijd, maken en presenteren kwaliteit bij de verkoop van onderdelen. Het zou helpen als je een beetje onderzoek op hen (genoeg om te weten welke gemakkelijk beschikbaar zijn en welke zijn moeilijk te vinden).
  3. Neem goede kwaliteit foto's van wat je gaat verkopen. Van uw vorige onderzoek, zou u weten uit welke hoek je moet de foto die gemakkelijk zou vangen de belangstelling van potentiële kopers te nemen.
  4. Contact opnemen met de wederverkoop winkels. Neem contact op met lokale winkels en hen vragen of ze geïnteresseerd zijn in het aanvaarden van items. Hen te informeren dat u een aantal onderdelen die u geïnteresseerd bent in het verkopen van hebben.
  5. Stuur e-mails. U kunt ook e-mails versturen naar al die gebruikte auto-onderdelen winkels in de lijst u eerder hebt gemaakt. Vergeet niet om de lijst met items die u verkopen en de foto's die je nam van hen aan te sluiten.
  6. Post de auto-onderdelen die u verkopen. Je zou kunnen verkopen auto-onderdelen op Craigslist.org of op eBay. Deze verkopen portals genieten van goede verkeer van die geïnteresseerd zijn in auto's en hun onderdelen. Zetten een advertentie met de auto-onderdelen te koop en beschrijven de ze in de advertentie.

Lees tips voor het verkopen van auto-onderdelen aan garages en nog veel meer. Maak een lijst van wat je van plan bent te verkopen.
Lees tips voor het verkopen van auto-onderdelen aan garages en nog veel meer. Maak een lijst van wat je van plan bent te verkopen.

Na al die moeite, zal je waarschijnlijk een gesprek of een e-mail na een paar dagen van geïnteresseerde kopers.