E2a

De beste manier om foto oscar winnaars te voorspellen

Hoe kunnen we voorspellen Oscar winnaars

Hoe kunnen we voorspellen Oscar winnaars? Ik wed dat het is meer dan een beetje kleingeld waard om een ​​aantal van u op Oscar nacht. Om succesvol te voorspellen, moet je verbannen persoonlijk sentiment en voorkeur voor bepaalde kanshebbers, het naderen van het veld nuchter.

Oscar winnaars worden niet gekozen door het grote publiek

De beste manier om foto oscar winnaars te voorspellen. Het aantal andere nominaties.
De beste manier om foto oscar winnaars te voorspellen. Het aantal andere nominaties.

Oscar winnaars worden niet gekozen door het grote publiek, maar door een 6000-plus groep van show-business professionals (voornamelijk uit Europa, hoewel een relatief weinig hagel van elders). Deze professionals behoren tot de Academy of Motion Picture Arts and Sciences. De Academie is een elite club van soorten - je moet worden uitgenodigd om het lidmaatschap te zoeken, en het lidmaatschap inspanning is concurrerend. Wat de officiële leden, hun identiteit vertrouwelijk zijn ......

Gelukkig hoef je niet te weten wie ze zijn om te voorspellen wat foto ze kiezen als Oscar dit jaar de winnaar. Hier zijn een aantal goede richtlijnen.

 1. De directeur. Oscars voor regisseur en beeld gaan meestal hand in hand. Slechts een handvol van Oscar winnaars hebben gewonnen voor Beste Film, zonder hun respectievelijke bestuurders mee naar huis nemen van de prijs ook. Maar hoe kunnen we voorspellen de Oscar voor de Beste Regisseur?

Dat is waar de directeur Guild Awards mee aan onze aandacht. Deze awards worden altijd voorafgaand aan de Academy Awards, en van de afgelopen 57 winnaars van Guild van de directeur Award, slechts zes nog niet overgegaan tot de Oscar te winnen dat jaar ook. Als u aandacht besteden aan Guild van de directeur winnaar voor Beste Regisseur, is de kans dat zijn of haar foto zal de Oscar winnaar, maar niets is zeker.

Het aantal andere nominaties. Statistisch

Hoe kunnen we voorspellen oscar winnaars. Oscar winnaars worden niet gekozen door het grote publiek.
Hoe kunnen we voorspellen oscar winnaars. Oscar winnaars worden niet gekozen door het grote publiek.

 • Het aantal andere nominaties. Statistisch gezien is de Oscar voor de beste film heeft meestal een grotere assortiment van nominaties dan haar concurrenten.
 • Golden Globes. Hoewel er uitzonderingen op de regel, in het algemeen de Academie graag belonen een 'seeeriooous' film. Een Golden Globe won voor Beste Musical / Komedie wint alleen een Oscar ongeveer een vijfde van de tijd. Dus als de winnaar van Beste Musical / Komedie uit de Globes wordt een mededinger voor de Oscar, uw kansen zijn beter als je voorspellen een Oscar winnaar van de Drama deel van kanshebbers.

  Echter, het is moeilijk te voorspellen van een Oscar-winnaar op basis waarvan de Golden Globe foto wint voor Beste Drama, omdat slechts ongeveer de helft van de Golden Globe drama winnaars mee naar huis nemen een Oscar. Maar in de jaren waarin geen van beide Golden Globe winnaar (Drama of Musical / Komedie) heeft de Oscar gewonnen, is de overgrote meerderheid van de winnaars zijn andere dramatische beelden.

  Money-maker vs

 • Money-maker vs Art. Het is een valse tweedeling in een heleboel manieren, maar toch doordringt het denken van de meeste Europeanen. Wanneer een "Titanic" Beste Film wint, vele Oscar kijkers zijn blij, maar velen nog steeds akkoord met de experts 'spin dat de Academie het grote geld-maker in plaats van een minder bekende, en meer artistiek belonen, film gekozen. Ze plukte een "film" in plaats van een "film," met andere woorden.

  Zoals ik al eerder zei

  Zoals ik al eerder zei, een valse dichotomie - veel blockbuster films te bereiken intense artistieke hoogten, terwijl de duisternis van een aantal low-budget films is een aanwinst voor het gezonde verstand van de film lopende openbare. Velen geloven dat er een oscillatie tussen het kiezen van een art-house film een ​​jaar en een menigte-pleaser de volgende. De theorie is dat de Academie probeert om hun wens te vervullen voor een goede ratings, terwijl ook geruststellend zelf (en het publiek) dat de Academy Awards zijn meer artistiek relevante dan een populariteit wedstrijd. Terwijl de theorie zou kunnen houden water, de trillingsfrequentie is moeilijk te voorspellen. Het is veel veiliger om te voorspellen Oscar winnaars op basis van de eerder genoemde criteria (directeur grote aantal nominaties en Golden Globes) dan het is om je voorspelling vormen rond box office cijfers.

 • Veel succes voorspellen van Oscar winnaars van dit jaar! Bekijk onze andere artikel voor tips over hoe je een grote Oscar feest te plannen .