E2a

Funny verkeersborden in de VS

Een van de voordelen van het gaan op een road trip is de bonus van het hebben van een goede lach op alle stomme snelweg borden die je tegenkomt. De meeste van deze verkeersborden zijn onbedoeld grappig, die net toevoegt aan hun beroep. Een paar zijn vrij goed in het krijgen van hun sarcastische boodschap over te brengen. En sommige zijn gewoon zo raar is het moeilijk om te beslissen of hun scheppers waren dicht of gewoon een echt eigenzinnige gevoel voor humor.

In Illinois

In Illinois, een billboard advertentie die zegt: "zwanger? Wij kunnen u helpen." staat recht boven een gebouw reclame betrouwbare rubber. Een beetje te laat, vind je niet? Een ander billboard heeft dit eenvoudiger boodschap: "Alsjeblieft ... Onzijdig uw huisdieren en rare vrienden en familieleden."

Verkeersborden variëren in conventionele wijsheid van "Let op: het water op de weg als het regent" naar "Vertraag of sterven." Sommigen maken een vergeefse poging tot behulpzaamheid: ". Lane gesloten om de congestie te verlichten" "Telefoonnummer voor noodgevallen 174 km vooruit" en Anderen kunnen niet eens de spelling rechts: een teken wijst naar het zuiden leiden reizigers op Zakelijke Highway 51 in Rothschild en Schofield staat "Buisness 51 Rothschield Schofeild."
Sommige oversteken borden zijn gewoon eng: "Waarschuwing:. Artillerie afvuren op de openbare weg dag en nacht" en "Rijd veilig. Unmarked kernkoppen reizen deze wegen. Houd onze kinderen straling-vrij!" Je vaak af of deze waarschuwingen kan echt helpen.

Highway borden kunnen soms wijzen naar plaatsen die klinken intrinsiek raar, zoals "Taintsville" of de "Dildo Bed and Breakfast" in Dildo, Newfoundland. Wie weet wat interessante dingen die je zult tegenkomen daar?

Funny verkeersborden in de VS. In illinois.
Funny verkeersborden in de VS. In illinois.

In Arkansas, een welkom teken staat "Welcome to Arkansas. The Natural State. Startpagina van president Bill Clinton." Een kleiner bord daaronder voegt daaraan toe: "In overeenstemming met de wet Megan's, het bovenstaande is een bekende zedendelinquent." Slechte Bill.

Republikeinen krijgen ook hun deel van de flak

Republikeinen krijgen ook hun deel van de flak. Er is een welkom teken in Connecticut met de tekst "Connecticut u van harte welkom. Geboorteplaats van George W. Bush." En onder: "We Apologize '.

"No Parking" tekens, met name, brengen een uitzonderlijke creativiteit en gekte. Een teken, geplaatst rond vijf meter boven een kippengaas hek, zegt: "Er is geen parkeergelegenheid boven dit teken." Misschien was gericht op hovercrafts? Anderen zijn passief-agressief: "Free band prikken."

Ondertussen

Republikeinen krijgen ook hun deel van de flak. Ondertussen.
Republikeinen krijgen ook hun deel van de flak. Ondertussen.

Ondertussen, terug op de grond, kan voetgangersborden ook leiden tot aanzienlijke bezorgdheid en verwarring. Een straat teken dat niet kan maken van haar ogen: "Entree alleen - niet in te voeren." Een teken in Florida leest "niet voederen of molesteren van de alligators -. 375€ 0,00 fine" Hoe precies gaat een over het molesteren alligators? Een teken in een dierentuin luidt: "alsjeblieft niet voeren van de dieren. Heeft u nog geschikt voedsel, te geven aan de bewaker."

Voetgangers kunnen hun eigen smaak ook toevoegen aan humor in straatnaamborden. Een tuinman crossing sign in Seattle werd gekrabbeld met de volgende woorden: "Urine doodt planten," "Kak is het beste geschept," en "Please beteugelen uw hond"!

Zoals de volgende voorbeelden illustreren, moet u proberen het houden van uw humeur laag en je ogen wijd open. Wees voorbereid op alles. Er is altijd iets om ergens lachen. Verkeersborden zijn geen uitzondering.