E2a

Het bouwen van een hoefijzer pit: metingen en design

Samen een leuk gebied voor pitching hoefijzers

Ruimte hebben? Kunnen spelen! Een hoefijzer put is de ideale ding om te hebben als je wat ruimte in je achtertuin en spelen graag buiten. Als je gasten over regelmatig, dan is pitching hoefijzers zal dienen te houden iedereen gelukkig vermaakt. Hoe ga je over het maken van een goede put? Door het volgen van deze stappen om metingen te leren en meer!

Stap 1

Het bouwen van een hoefijzer pit: metingen en design. Locatie, locatie, locatie.
Het bouwen van een hoefijzer pit: metingen en design. Locatie, locatie, locatie.

Metingen zijn van cruciaal belang voor het maken van een goede hoefijzer put. Met de beschikbare ruimte, maak een plan en opnieuw controleren uw ontwerp en metingen voordat u aan de slag.

Stap 2

Heldere ruimte. Zorg ervoor dat u uw achtertuin ruimte en het niveau van de omgeving (ongeveer 40 meter) waar je naartoe gaat om je put te maken als het niet al level te wissen.

Stap 3

Locatie, locatie, locatie. Zoek nu een locatie voor elk van de pits. Je moet in gedachten houden dat een weinig ruimte voor en achter de pits zal maken voor gemak van beweging en spelen als er een grote groep. Meet de lengte en breedte en markeer de afmetingen - 48-60 centimeter afstand van elkaar. Ze moeten identiek zijn in de meting. De tweede put moet recht zijn over het erf van de andere.

Stap 4

Boards en pitching gebieden. Nu is het tijd voor de bouw. Maak de planken en schroef deze samen om ervoor te zorgen dat ze niet bewegen tijdens de wedstrijden worden gespeeld. Met de 2x4 planken vast en de grens opgesteld, opruimen binnen de grens, zodat er geen onkruid of rommel blijft om te spelen belemmeren. Markeer het gebied voor de pitching platform ook - ongeveer 8 centimeter breed en in de grond 1-2 cm diep vast.

Stap 5

Samen een leuk gebied voor pitching hoefijzers. Boards en pitching gebieden.
Samen een leuk gebied voor pitching hoefijzers. Boards en pitching gebieden.

Metalen palen. Bevestig een metalen pen in het midden van elke put. Dit moet in een hoek wijst naar andere belangen en de richting van de werper als hij streeft naar de worp worden vastgesteld. De inzet zal beginnen steeds los na genoeg hoefijzers sloeg hen. Er zijn een paar manieren om ervoor te zorgen dat zij langer blijven gefixeerd - men is tot de brandstapel te lossen door middel van een stuk hout in een gat in de grond en de andere is om een ​​stukje metaal lassen aan het hoefijzer, bij het 14-inch merk .

Stap 6

Zand. Vervolgens vult de kuilen met zand om ze vlak te maken met de grond, maar met de inzet tonen duidelijk aan de bovenkant. De laatste stap is om een ​​paar stiften, 3 meter in lengte, naast de pits aan beide zijden als de fout lijnen te houden.


Het bouwen van een hoefijzer put zullen samen de hele familie en al je vrienden mee. Pak een schep en aan de slag!