E2a

Het voorpaneel van de radiator te reinigen in een ford mustang

Voor veel autoliefhebbers een Ford Mustang is een auto waard bewonderen, vooral als het jaartal is. Het is al zo lang dat het al is zijn eigen jargon bedacht - "De Stang." Vertederend, is het niet?

Natuurlijk

Het voorpaneel van de radiator te reinigen in een ford mustang. Plaats "de stang" op een verhoogde positie.
Het voorpaneel van de radiator te reinigen in een ford mustang. Plaats "de stang" op een verhoogde positie.

Natuurlijk, als u een eigenaar van zo'n knappe auto, je weet het duurt een hele hoop moeite om het draaiende te houden soepel en in topvorm. Een zo'n aspect van het handhaven van "De Stang" zou zijn om ervoor te zorgen dat de voorste radiator regelmatig wordt gereinigd. Door regelmatig, het betekent elke 11.000 mijl. U kunt dit doen deze taak door uzelf of u kunt het naar uw favoriete monteur. Welke route u naar uw voorste radiator schoongemaakt, het meest belangrijke ding om te onthouden, zelfs door de theorie is dat je weet hoe dit wordt gedaan.

Hier is hoe:

 • U moet deze:
  • Yard slang
  • Emmer
  • Waterspreeuw
  • Milde vloeibare zeep
  • Zachte borstel bij voorkeur nylon
  • Bezem
  • Vuilnisblik
 • Aan de slag. Laat de motor afkoelen aanzienlijk vooraf. Er wordt vanuit gegaan dat je al dit feit weten voordat u zelfs proberen om te beginnen op deze taak. Een motor die niet goed is afgekoeld zal moeten intense druk sissend binnen is er dus zorg ervoor dat je weet dat het veilig is om verder te gaan.
 • Plaats "De Stang" op een verhoogde positie. Gebruik net genoeg hoogte voor u om comfortabel te ouderwets naar beneden. Gebruik een ding als een kabelboom te zorgen dat de auto is veilig en goed vast zit.
 • Vul een emmer met water en voeg een milde vloeibare zeep. Gebruik de lepel om een ​​zeepachtige schuim te maken. Breng de emmer in de buurt van de auto.
 • Gebruik de nylon borstel om los te maken en te verwijderen vuil dat zit vast aan de voorkant van de radiator. Scrub heel voorzichtig, zodat je niet tot beschadiging van de kwetsbare componenten genoemd "vinnen" op de voorkant van de radiator. Wanneer u klaar bent met deze taak, neem de bezem, veeg het vuil in een stof pan en gooi meteen.
 • Zet de waterslang op midstream. Richt de zachte explosie van water naar de front grill van de radiator en laat het water nog achtergebleven vuil nog steeds gevangen tussen de grill los te maken. Stop wanneer het water helder onder de radiator.
 • Laat de radiator meer dan genoeg tijd om op natuurlijke wijze drogen. Het is beter als je deze taak van begin tot eind op een weekend of tijdens een lange pauze van het werk. Hoewel het redelijk veilig om te rijden "De Stang" na het reinigen van de voorkant radiator, kunt u niet alleen garanderen dat het zal niet de elektrische stroom die van invloed zijn door de complexe motor. Vraag een willekeurige verstandig monteur en hij zal u vertellen hetzelfde.

Vul een emmer met water en voeg een milde vloeibare zeep. Gebruik de nylon borstel om los te maken en te verwijderen vuil dat zit vast aan de voorkant van de radiator.
Vul een emmer met water en voeg een milde vloeibare zeep. Gebruik de nylon borstel om los te maken en te verwijderen vuil dat zit vast aan de voorkant van de radiator.

Voor een meer efficiënte en langer durende radiator component, "De Stang" werkt het beste bij toediening met Motorcraft Premium Gold Engine Coolant. Ga voor de gele-gelabelde variant. Zoals gebruikelijk, een 50/50 verhouding van koelvloeistof en gedestilleerd water is de meest ideale voor het afschermen van de radiator uit corrosief water deposito's en extreme warme of koude temperaturen.

Start nu uw motor! Yahoo, "De Stang" leven!