E2a

Hoe aan de muur planken bouwen van de laden

Uw lades kunnen meer dienen dan alleen een enkel doel als je wilt dat het zo te zijn. Bouwen muur planken uit laden is een goede manier om uw meubels te maximaliseren en geven het een aansprekende kleur. Hier zijn de stappen in het opbouwen van wandplanken uit laden:

Hoe aan de muur planken bouwen van de laden. Controleer de afmetingen van uw muur en uw lades.
Hoe aan de muur planken bouwen van de laden. Controleer de afmetingen van uw muur en uw lades.

  1. Controleer de afmetingen van uw muur en uw lades. De allereerste stap die u moet overwegen is te inspecteren de afmetingen van uw muur. Hier krijg je een betrouwbare meetlint of liniaal en direct vastleggen van de hoogte en breedte van uw muren. Dit zal u helpen in de daaropvolgende stappen.
  2. Slimmer dan je muur ontwerp. Hier krijg je een marker en markeer de ideale plaatsen waar u wilt hebben wandplanken geïnstalleerd. Gebruik een tijdelijke markering, omdat dit kan later worden gewijzigd op als je kijkt naar de werkelijke grootte en de vorm van de laden u zal installeren.
  3. Kies uw lades. Selecteer een lade die een zeer gelijkmatige vorm heeft en lijkt op de typische muur planken zie je in tijdschriften. Als u meer durf en willen onregelmatig gevormde ontwerpen tegemoet te komen, kunt u dit doen, maar het risico van het maximaliseren van de ruimte. Zorg ervoor dat ze de oorspronkelijk gemarkeerde ideale plekken en de muur afmetingen u eerder hebt gemeten passen.
  4. Versier je lades. Verf je laden met wat ontwerp-regeling u van mening bent om effectief te zijn voor uw behoeften. Doe het decoreren terwijl deze is losgekoppeld van de muur zodat er gemak van beweging. In dit stadium is het goed als je in staat om kleuren verf die al overeenkomen met uw bestaande muur kleur te vinden.
  5. Bevestig uw laden aan de muur met behulp van bouten. Gebruik bouten goed de hoeken en zijden van de laden aan de muur. Selecteer de beste kwaliteit van de schroeven en het bevestigen van mechanismen die u kunt vinden. Vergeet om de capaciteit van de bouten controleren.
  6. Zorg voor een naadloze look aan de laden en de muur. In dit stadium, moet u ervoor het thema van de muur perfect het thema van uw lades passen. Het kan nodig zijn om kleuren te veranderen, doe wat herschilderen van de muur of de lade om een ​​naadloze look te creëren. Zo veel mogelijk, maken het er natuurlijker uitzien.
  7. Evalueer de totale lay-out van uw muur en lades. Neem foto's van de muur en laden vanuit verschillende perspectieven en laat het overwinteren voor een paar dagen. Ga terug naar het na een paar dagen en kijk of zij beschikt over het beroep en het effect dat u wilt. Ook krijgen feedback van vrienden die je kan vertellen wat ze vinden van de algemene lay-out en geven extra inzicht.

U kunt ervoor kiezen om muur planken die kunnen worden gevouwen of getrokken wanneer niet in gebruik, zodat u kunt maximaliseren ruimte te krijgen. Echter, de permanent aan muur lades blijven tot de perfecte keuze voor dit project omdat ze meer duurzaamheid. Het is ook best om te beginnen uit het midden-en wagen in grotere lades wanneer je meer zelfvertrouwen.