E2a

Hoe aan regen X te verwijderen

Rain X is een op siliconen gebaseerde commerciële glas behandeling product, dat vocht en vlekken van autoruiten en ramen afstoot. Als u vervangen of Rain X te verwijderen van uw eigen auto, moet u speciale stappen te ondernemen om het los te maken van het glas.

Hier zijn de stappen voor het verwijderen van Rain X.

  • Veeg met glas met een vochtige doek. Dit verwijdert vuil, stof en andere deeltjes die per ongeluk kunnen krassen op het glas oppervlak, terwijl u verwijdert Rain X.
  • Schrob de regen X met een licht schuurmiddel. Gemeenschappelijke reinigingsmiddelen, zoals zeep, wasmiddel en water zal niet genoeg zijn om de effectieve silicium binding gevormd tussen de Rain X en het glas tegen te gaan. Selecteer Rain X glas Pools of Soft Scrub reinigingsmiddel. Controleer of het product dat u gebruik maken van een label dat zegt dat het product veroorzaakt geen krassen op glazen oppervlakken heeft. Drenk een schone, niet-schurende doek en vervolgens te elimineren overtollige vocht breng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op de doek. Vermijd het gebruik van de reiniger rechtstreeks op het glas, als het residu kan opdrogen in een lelijke vlek.
  • Begin bij de linker bovenhoek van de glasplaat vervolgens werk je weg naar de rechter benedenhoek. Zorg ervoor dat u schoon te maken alle delen van het glas. U kunt testen of de reiniger zal het glas geen krassen door wrijven slechts een klein gedeelte op de hoek van de voorruit. Bepaal de minimale druk toe te passen op de Rain X te verwijderen zonder nadelige gevolgen voor het glas. Aarzel niet om opnieuw te bevochtigen uw doek en toepassen schoner wanneer dat nodig is.
  • Was de reiniger af met koud water. Verwijder alle sporen van schuim, cleanser en Rain X residu. Veeg het water met een dikke, droge doek.
  • Overweeg het gebruik van een 0000 staalwol om de regen X schrobben uit. Deze kwaliteit van wol is mild genoeg om de schurende chemische stof uit het glas te verwijderen zonder krassen op het oppervlak zelf. Vermijd het gebruik van iets meer dan 0000, omdat dit zal leiden tot permanente markeringen op de voorruit in de tijd. Wissel met behulp van een natte doek met de staalwol op te ruimen alle Rain X deeltjes. Werken de wol in een cirkelvormige wijze en verder in een patroon dat al het glas omvat. Spoel het glas met koud water dan te spotten resterende Rain X. Herhaal de procedure indien nodig. Niet ook kracht toepassen staalwol op het oppervlak kan uiteindelijk beïnvloeden het glas zelf. Als u niet kunt vinden een 0000 staalwol in uw lokale winkel, vinden een gelijkwaardige rang of koopt gewoon meerdere items online.
  • Overweeg laten regen X slijten vanzelf. Rain X zal uiteindelijk vervagen in de loop van de tijd, maar kan een lelijke patroon op uw voorruit te creëren. Als je het niet erg vindt een lichte verkleuring op uw auto glas over een periode van tijd, dan kunt u laten verwering verwijderen Rain X voor u.


Hoe aan regen X te verwijderen. Veeg met glas met een vochtige doek.
Hoe aan regen X te verwijderen. Veeg met glas met een vochtige doek.

Zorg ervoor dat u goed Rain X van toepassing volgens de instructies op de fles zodat het adequaat afstoot regen voor maanden. Aarzel niet om Rain X te verwijderen van de voorruit als het verduistert uw visie tijdens het rijden je.