E2a

Hoe basis cheerleading stunts uit te voeren

Je hebt cheerleaders keek met ontzag op school en op televisie

Je hebt cheerleaders keek met ontzag op school en op televisie. Wilt u een of tenminste doen wat ze doen worden? Je bent energiek, sierlijk, evenwichtig en charmant. Dit zijn kenmerken van een cheerleader. Alles wat je nu moet weten is hoe cheerleaders uitvoeren van hun fundamentele stunts.

Hoe basis cheerleading stunts uit te voeren. Bases.
Hoe basis cheerleading stunts uit te voeren. Bases.

Voordat je kunt leren over hoe basic cheerleading stunts worden gedaan, moet je weten wat je de mensen die hun onderdelen presteren in de stunts te bellen.

  • Bases - Ze zijn cheerleaders dat de primaire steun voor de flyer te bieden tijdens een stunt.
  • Flyer - Ze is de cheerleader die in de lucht wordt gegooid terwijl het doen van een stunt. De flyer wordt vaak gezegd als degene tot wie de focus van de stunt is gericht op en ook de persoon die in gevaar is het meest. Flyers moeten richten en te controleren om ongelukken te voorkomen. Het is ook belangrijk dat de flyer vertrouwt de andere cheerleaders.
  • Terug spotten - Ze is de cheerleader die wordt geplaatst achter de stunt. Zij zijn degenen die helpen de flyers overeind of springen in de bases handen. De meeste van de tijd dat zij zijn degenen die de flyers te vangen.
  • Voorzijde spot - Ze is de cheerleader die staat voor de flyer's die haar enkels zal vangen en stoppen met haar naar voren valt.

Volg deze stappen en in staat zijn om de volgende fundamentele cheerleading stunts uit te voeren:

Je hebt cheerleaders keek met ontzag op school en op televisie. Flyer.
Je hebt cheerleaders keek met ontzag op school en op televisie. Flyer.

  • Schouder zitten - Deze stunt is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste en meest voorkomende cheerleading stunts. Drie cheerleaders zijn nodig: een basis, spotter en flyer. In deze stunt, zie jezelf als de flyer. Zet uw lead voet op het been van de voet en schop je andere voet rond als de basis opstaat. U bent nu zitten over de schouder van de basis. Wikkel je benen rond de basis om je stabiel te houden. Hef je handen en vormen een V dan vrolijken. Te demonteren, ga je je armen recht en de benen recht te zetten uit en je zal over het hoofd van de basis voor een schone plaats worden getrokken.
  • L stand - Volg de stappen van de schouder zitten stunt behalve dat u (folder) zal niet zitten op de schouder van de basis, maar in plaats daarvan staat met je lead voet op het been van het basisstation. Je zult je andere been brengen de vorming van een letter L. De poot je opgevoed zullen worden ondersteund door de andere kant van de basis. Te demonteren, doe een schouder zitten stunt en afstappen op dezelfde manier als de schouder zitten.
  • Dij stand - U zult twee bases moeten je deze keer steunen. U (flier) moeten sterke armen en sterke benen hebben en recht omhoog zodat de bases zal niet over een harde tijd het dragen van je. De bases interlock hun voeten als je je voet een voor een op de dij elke basis's. De bases ondersteunen u door het houden van je tenen en je knie. U kunt nu in staat zijn op hun dijen te staan. Te demonteren pak de handen van de bases en aftreden. Bij het doen van deze stunts, wees voorzichtig en hebben altijd een stop die bereid is om je op te vangen.

U kunt eenvoudig doen deze fundamentele cheerleading stunts

U kunt eenvoudig doen deze fundamentele cheerleading stunts. Pak je cheerleader outfit; bel je vrienden om u en de praktijk te helpen. Genieten!