E2a

Hoe de achterzijde van een auto ondersteunen

Ondersteuning van de achterkant van een auto is erg belangrijk om te voorkomen dat onnodige schade tijdens voertuig reparaties. Je zou worden geplakt in het midden van de weg ergens en zou moeten vervanging banden of remmen reparatie te doen. Weten hoe je de achterkant van een auto te steunen kan u een hoop zorgen als de tijd komt. Hier zijn de eenvoudige stappen die u kunt volgen in het leren hoe je de achterkant van een auto te ondersteunen.

  1. Het beste is om in een vlak gebied oefenen voor nu. Als u uw eigen garage, park niet hebben in een gebied waar u gemakkelijk kunt verplaatsen. U heeft uw gereedschap en wordt het optillen van de achterkant van uw auto, zodat u een plek waar u zal niet leiden tot veel verstoring.
  2. U hebt een hydraulische krik en kriksteunen. Een hydraulische vijzel is een soort apparaat dat gebruikt hydraulische vloeistof tussen twee cilinders druk geven. Jack staat houdt u de auto op zijn plaats. U kunt beschikbare aansluitingen op een van de online winkels zoals Noord-instrument
  3. Zorg ervoor dat de auto is ingesteld op noodrem. Dit is om ervoor te zorgen dat u uw auto kunt zijn plaats te houden. Je wilt niet dat uw auto rolt van je af terwijl je aan de achterzijde. Veel mensen vergeten soms dit zodat ze uiteindelijk hun tijd verspillen.
  4. Leg de vloer krik onder de achterkant van uw auto. Auto's kunnen verschillende kriksteunpunten, maar meestal is het in het midden. Plaats deze in het midden gedeelte van de auto, die onder het achterdifferentieel. Het egaliseert en zorgt de zwaartekracht voor het voertuig.
  5. Plaats iets aan de voorwielen blokkeren rolling kon zijn hout of iets zwaar dat het voorwiel kon houden. Gewoon het instellen van de auto op noodrem is soms niet genoeg. Elke kracht die afkomstig is van de achterkant kan duwen de auto naar voren. Het beste is om iets dat de voorwielen op afstand houdt.
  6. Jack de auto hoog genoeg dat een persoon kan eronder passen met voldoende ruimte. Niet jack is te hoog maar omdat het kan leiden tot problemen in de afweging van de auto. De turn klep moet gesloten zijn op de krik. Double check it. Beter nog, controleer dan of u de aansluiting handleiding met u, zal het u tonen foto's van hoe een goed geplaatst jack eruit ziet.
  7. Als u slechts een band-aansluiting kunt u de positie van de jack aan de ene kant en doen hetzelfde aan de andere kant. Focus op de achteras as behuizing en plaats uw aansluitingen. De achteras ziet eruit als een stalen wiel met ribbels. Je zal het niet missen.
  8. Langzaam draai de vloer jack, genoeg zodat u de auto uit te rusten en te ondersteunen met behulp van de krik staat. Als je los te snel de auto kan vallen en schade kan optreden.

Zo ter ondersteuning van de achterzijde van een auto

Hoe de achterzijde van een auto ondersteunen. Het beste is om in een vlak gebied oefenen voor nu.
Hoe de achterzijde van een auto ondersteunen. Het beste is om in een vlak gebied oefenen voor nu.

Zo ter ondersteuning van de achterzijde van een auto. Vergeet niet dat jacks uw voertuig vereist kunnen verschillend zijn voor een ander. Dus maak je de aanbeveling en advies van een deskundige monteur voor het kopen van een.