E2a

Hoe de argent Valiants in World of Warcraft te verslaan

Nu dat je een Valiant

Nu dat je een Valiant, zul je moeten blijven kloppende andere Valiants de Champion rang verdienen. Meestal duurt het vijf dagen in beslag alle Valiant dagbladen. Hier is hoe je kunt andere Valiants te verslaan in de Argent Tournament.

Hoe de argent valiants in world of warcraft te verslaan. Bereid je voor op de strijd.
Hoe de argent valiants in world of warcraft te verslaan. Bereid je voor op de strijd.

 • Bereid je voor op de strijd. Je moet stapels schild te krijgen voordat u verder kunt gaan met de strijd. Deze zullen worden belangrijk als je vecht je tegenstander. Na het activeren van de stapels, kunt u praten met een andere Valiant en daag hem tot een gevecht. Vergeet niet dat je zal moeten om drie Valiants te verslaan, maar zorg ervoor dat u een Valiant vechten vanuit een andere stad in elke wedstrijd.
 • Volg je tegenstander. Je tegenstander zal snel leeg achter je, dus je moet snel handelen en naar hem toe te draaien. Hier krijg je een Shield Brake en schakel vervolgens hem in een lans wedstrijd. Activeer Thrust. Je tegenstander zal lopen weg na je dit doet.
 • Slimmer dan je aanval Wanneer je tegenstander weg loopt, kunt u een van de vier strategieën kiezen in het verslaan van hem.:
  • Gebruik Charge om de tegenstander aan te vallen. Ga dan om hem heen en activeer Shield Break. U kunt terug gaan naar de melee bereik na deze.
  • Activeer de Shield Brake. Verkrijg dan dicht bij je tegenstander, zodat hij niet kan activeren zijn Charge tegen je. Wanneer u in de melee range, beginnen hem te vechten met je lans.
  • Gebruik Shield Brake en dan opladen hem. Vergeet niet om zo ver als je kunt blijven van je tegenstander voordat u de Shield Brake en laden.
  • Gewoon zo dicht als je kunt om je tegenstander en gebruik Thrust. Vergeet niet dat wanneer je dicht bij hem, je tegenstander niet kan zijn Shield Brake en laden tegen u gebruikt.
 • Doe hetzelfde voor andere Valiants. Je kan alle andere Valiants met behulp van de genoemde tactieken te bestrijden. De eerste optie wordt beschouwd als de meest effectieve van alle tactieken, terwijl de tweede is zeer eenvoudig te doen. De derde, ondertussen, vereist een goede timing. De vierde optie, als de tweede, is eenvoudig uit te voeren maar een behoorlijk lange tijd in beslag. U kunt combineren een van de tactiek, maar zorg ervoor dat om aandacht te besteden bij de afstand tot je tegenstander. Vergeet niet: Schild Brake en laden kunnen niet worden uitgevoerd in nauwe range. Dus als je wilt beide gebruiken, blijf ver van je tegenstander, je afstand, echter, zal ook zorgen dat u onder aan zijn eigen Shield Brake en laden.
 • Word een kampioen. Je zal een Valiant's zegel worden gegeven na elke succesvolle match. Als u 25 zegels verzameld, word je een kampioen. Als Kampioen, zult u moeten gaan door een andere set van gevechten en zal beloond worden met Champion's afdichtingen. Wanneer u de Kampioen dagbladen in 23 dagen te voltooien, zult u een kampioen in alle steden.


Voor meer informatie over Argent Tournament Valiant weten

Voor meer informatie over Argent Tournament Valiant weten, kunt u terecht op de officiële website van World of Warcraft. De website heeft een aantal fora, Argent Tournament gidsen, veelgestelde vragen en tips. Het heeft ook instructievideo's over hoe om te gaan door middel van elk gevecht en podium.