E2a

Hoe de bal gewrichten te verwijderen op een auto

Een auto kogelgewrichten zijn sferische lagers

Een auto kogelgewrichten zijn sferische lagers, die spil tussen ophanging van de auto's en wielen. Zij zijn van vitaal belang voor de veilige werking van de schorsing van uw auto en de stuurinrichting. Als u nodig hebt om de bal gewrichten van uw auto te vervangen, dan is dit artikel zal u helpen hoe.

  • Wat u nodig hebt om een ​​auto kogelgewrichten te verwijderen. Je moet de vervanging van alle gezamenlijke, 8 millimeter inbussleutel, 15/16 of 22 millimeter combinatie moersleutel, augurk vork of kogelgewricht scheider gereedschap en hamer.
  • Diagnose van het probleem van uw auto. Om tijd en moeite te besparen, ervoor te zorgen dat het vervangen van de kogelgewrichten van uw auto zal het probleem op te lossen. Om ervoor te zorgen, Jack de auto tot aan de voorste banden zijn van de grond. Houd de onderste en bovenste deel van de band. Rock band die heen en weer. De kogelgewricht mag geen extreme kloof of afstand. Het is tijd om een ​​bal gewricht te vervangen als er een kloof. Gebruik blokken om de achterwielen van uw auto te beveiligen, zodat ze niet rollen terwijl u werkt.
  • Werken binnen het wiel structuur. Werken op de zijkant van een slechte verbinding. Je kunt werken rond de rotor en de remklauw elkaar zonder ze te verwijderen voor een gemakkelijkere montage. Als ze moeten worden verwijderd, dan moet u bloeden van uw auto remmen als je het vervangen van de onderdelen.
  • Verwijder de grootste moer van de fuseekogel. Gebruik een combinatie sleutel om deze stap uit te voeren. Zoek de moer aan de onderkant van de structuur. Vervolgens begeleiden het kogelgewricht's shack door het fusee gat. Vervolgens plaatst u de gezamenlijke nieuwe moer. Draai het dus het zal niet loskomen gemakkelijk. Als je eenmaal hebt verwijderd, de moer, gebruik dan een augurk vork tussen stuur van uw auto knokkel en controle-arm.
  • Gebruik de augurk vork om pop uit kogelgewrichten. Zorg ervoor dat je al nieuwe kogelgewrichten hebben, omdat de augurk vork het kogelgewricht van de rubber boot te vernietigen. De augurk vork werkt goed in knallen uit kogelgewrichten, een onmogelijke taak te volbrengen zonder het gereedschap. Wees niet bang om de augurk vork harde hamer. Het is gebouwd om de druk te weerstaan. Het zal niet werken als je niet hard raken.
  • Verwijder de inbusbouten. De gezamenlijke eruit springt na een paar hameren klappen. Reinig de inbusbouten zodat u makkelijk verwijderen. Gebruik een propaantoorts en verwarm de inbusbouten of ze opgebouwd corrosie. Til de controle-arm schuift de bal gewrichten, nadat de inbusbouten worden verwijderd.
  • Installeer de nieuwe kogelgewrichten op uw auto. Het installeren van nieuwe kogelgewrichten zijn makkelijker dan ze te verwijderen. Leid de nieuwe kogelgewricht door het gat dat wordt gemaakt door de fusee. Draai het naar beneden met behulp van de moer van de nieuwe kogelgewricht.
  • De uitlijning van uw auto mag niet worden beïnvloed door de bal gewrichtsvervanging als je eenmaal hebt bereikt de stappen. Vervang de band van uw auto. Vergeet niet om uw auto handleiding over koppel de bout gaan kijken. De meeste deskundigen zal u aanraden om 44 ft-lbs gebruiken voor de bovenste schroeven, terwijl de 80 ft-lbs voor de andere bouten. Test je auto als je draai de bouten goed.


Hoe de bal gewrichten te verwijderen op een auto. Diagnose van het probleem van uw auto.
Hoe de bal gewrichten te verwijderen op een auto. Diagnose van het probleem van uw auto.

Zoek de handleiding van uw auto online als je hebt kwijt van uw auto handleiding of je er geen hebt, want je hebt gekocht een pre-owned.