E2a

Hoe de beste klasse kiezen, ras: world of warcraft

World of Warcraft (ook liefdevol genoemd WoW) is een zeer uitdagende MMORPG (massively multiplayer role-playing game). In dit spel, krijg je met tal van andere spelers te spelen binnen een virtuele wereld. Aangezien dit een role-playing game, moet je weten welke rol je wilt om uit te treden in het spel. De rol die u kiest, kan worden uitgedrukt in termen van ras je spel personage en klasse. Dit artikel bespreekt een aantal tips die u zullen helpen kiezen voor de beste ras en klasse voor je spel personage in World of Warcraft.

Hoe de beste klasse kiezen, ras: world of warcraft. Kies de beste klasse onder de gewenste ras.
Hoe de beste klasse kiezen, ras: world of warcraft. Kies de beste klasse onder de gewenste ras.

  1. Neem een kant. In WoW, zijn er twee vijandelijke partijen of vijand facties. Ze zijn altijd tegenover elkaar. De twee facties (zoals ze genoemd worden in WoW) zijn de Alliance en de Horde. Voordat u zelfs beginnen met het kiezen van je personage ras of klasse, eerst kies een factie. Er zijn geen specifieke regels voor het kiezen van de beste factie, als ofwel factie is zo heerlijk en krachtig als de andere. Echter, wilt u misschien uw andere speler vrienden te overwegen wanneer u kiezen welke factie om partij te kiezen met. Als je wilt spelen op de zijkant van je vrienden, kiest u dezelfde factie als ze zijn ingeschakeld. Als je wilt spelen tegen je vrienden (dit klinkt misschien vreemd, maar het gebeurt in games en is ook normaal in games), kiest u de tegenovergestelde factie. Let ook op dat De Alliantie over het algemeen wordt beschouwd als bestaande uit de "goede" mensen, terwijl de Horde bestaat uit de "slechte" of "kwaad" mensen.
  2. Selecteer een race. Er zijn tien races - elk met speciale vaardigheden en eigenschappen - om uit te kiezen in WoW. Vijf van de races zijn voor de alliantie, de andere vijf zijn voor de Horde. Kies de beste onder de factie die u hebt gekozen. De races in de Alliantie zijn de Dwergen, Draenei, Gnomes, Night Elves en mensen. De Horde heeft de volgende races eronder: Orcs, Blood Elves, Trolls, Tauren, Undead en.
  3. Kies de beste klasse onder de gewenste ras. Elk van de tien races in WoW hebben verschillende character classes onder. Het karakter klasse is ook bekend als de held type. Met andere woorden, het is het specifieke type van held die je wilt spelen in WoW. Uw keuze van karakter klasse zal beperken die spreuken en vaardigheden die je kunt beheersen als je verder komt in het spel. Let ook op dat slechts enkele character classes zijn beschikbaar voor een aantal races. Zo kan alleen de Night Elves en de Tauren zijn Druïden. Als u deel uitmaakt van The Horde en je behoort tot de Tauren ras, kunt u alleen een Druid - een zeer krachtige genezer en de natuur controller. Er zijn tien character classes in WoW. Ze zijn als volgt: Hunter, Druid, Paladin, Mage, Priest, Shaman, Rogue, Warrior, Death Knight, en Warlock.
  4. Bekend zijn met elk van de tekenklasse vaardigheden. Alvorens te beslissen welke ras en klasse je wilt voor het karakter van je held te gebruiken in World of Warcraft, lees meer over de verschillende klassen en rassen op de officiële game site op worldofwarcraft.com .

Uw keuze van klasse en ras voor je personage in World of Warcraft is van invloed op uw plezier van het spel. Het is een role-playing game, dus je moet een klasse en ras die passen kiest het soort rol die je wilt spelen in dit spel.