E2a

Hoe de didgeridoo te oefenen

Wat is een didgeridoo? Nou, het is een blaasinstrument

Wat is een didgeridoo? Nou, het is een blaasinstrument. In feite wordt beschouwd als de oudste blaasinstrument ter wereld. Het is bekend om zijn eerst gebruikt door de Noord-Australische Aboriginals.

Een didgeridoo creëert een dreunende geluid

Een didgeridoo creëert een dreunende geluid. Het continu. Als zodanig, het past of harmonieert met de achtergrond van alle andere geluiden en ritmes in het orkest. Sleutel in het maken van het geluid langer is uw vermogen om circular breathing doen. U moet beheersen hoe je de lucht voortdurend en consequent te blazen.

Hoe de didgeridoo te oefenen. Wat is een didgeridoo? nou, het is een blaasinstrument.
Hoe de didgeridoo te oefenen. Wat is een didgeridoo? nou, het is een blaasinstrument.

Hier zijn enkele tips om je didgeridoo spelen vaardigheden te verbeteren:

1. Probeer honen uw vaardigheden in de douche eerste. Ja, dit is waar en ernstig. Omdat er water nodig is in het doen van een circulaire ademhaling, kunt u om het uit te werken in de douche. Begin met het invullen van uw mond met water. Duw dan de stroom van water uit je mond. In dat te doen, alleen concentreren op de spieren van je wangen en je tong. De inspanning moet niet je longen te betrekken bij allen. U kunt zelfs ademen door je neus. U kan ook nodig zijn om ontspannen te blijven.

2. Krijg wat rekwisieten. Wat heb je nodig? Twee dingen. Een kopje water. Een stro. Begin met het stro. Twist een uiteinde. Je moet dat doen met het stopzetten van de luchtstroom. Vervolgens krijgen de beker. Vul het met water. Plaats het gedraaide uiteinde van het rietje in je kopje water. Het andere uiteinde van het rietje dient in de mond wordt genomen.

Zodra het andere uiteinde van het rietje in je mond, blaas moeilijk

Een didgeridoo creëert een dreunende geluid. Zodra het andere uiteinde van het rietje in je mond, blaas moeilijk.
Een didgeridoo creëert een dreunende geluid. Zodra het andere uiteinde van het rietje in je mond, blaas moeilijk.

Zodra het andere uiteinde van het rietje in je mond, blaas moeilijk. Dwingen lucht in het stro. Door dat te doen, zou bubbels worden gecreëerd. Zorg ervoor dat u inademt door je neus, in en uit. Herhaal dit proces totdat de lucht stroomt soepel en de bellen worden meer consistent.

3. Werk aan spiercontracties van uw mond. Je ademhaling moet passeren door je neus, in en uit. En dan, hebben tot doel de simulatie van de overgang. Van het ademen door je neus, beginnen ademen natuurlijk. Zou je weten dat je het doet recht zodra de spiercontracties in je mond begint te meer natuurlijk gevoel. Bubbles ook stromen non-stop, als gevolg van een normaal, natuurlijk ritme. Dat, op een manier, geeft aan dat u weet wie om circulaire ademhaling te doen.

4. Blaas de echte didgeridoo. Stel je de dingen die je gedaan hebt met je beker water en stuk van stro. Dezelfde technieken zou zeker laten spelen didgeridoo perfect. Doen alsof de didgeridoo is een groter, groter stro. Als u nog steeds vinden het blazen van de didgeridoo heel moeilijk, ga terug naar uw rekwisieten en de praktijk wat meer. Na een tijdje krijg je didgeridoo opnieuw en pak met uw praktijk.

Circulaire ademhaling is een uitdagende vaardigheid onder de knie

Circulaire ademhaling is een uitdagende vaardigheid onder de knie. Muziek liefhebbers geven aan dat je minstens een half uur moet elke dag in staat zijn om je vaardigheden te ontwikkelen ook. Dus, niet gemakkelijk opgeven. Wie weet? U mag de volgende werelds meest beroemde didgeridoo speler te worden. Dream big.