E2a

Hoe de geestelijke Branwen in Baldur's Gate verwerven

Sommige spelers van Baldur's Gate zijn dwaas genoeg om te proberen het afwerken van deze game met een solo karakter. Maar de meer conventionele en onderhoudend aanpak is om een ​​partij van Non-Player Characters (NPC's) te bouwen. Dergelijke metgezellen kan het profiteren van hun unieke vaardigheden en helpen je karakter overwinnen van de uiteenlopende aard van de uitdagingen en quests in het spel.

Hoe de geestelijke Branwen in Baldur's Gate verwerven. Reis naar Nashkel stad.
Hoe de geestelijke Branwen in Baldur's Gate verwerven. Reis naar Nashkel stad.

  1. Reis naar Nashkel stad. Het spel is verdeeld in verschillende hoofdstukken en elk hoofdstuk heeft verschillende locaties je karakter zal moeten reizen naar om quests te voltooien en vooraf door de verhaallijn. De stad Nashkel ligt ten zuiden van Candlekeep dat is een van de startplaatsen van het spel bevindt. Het invoeren Nashkel voor de eerste keer activeert het begin van het tweede hoofdstuk van het spel. U ontmoet een andere NPC's in dit gebied en ze hebben hun eigen kleine quests die je kunt kiezen om te doen. Als je wilt gaan over het verwerven van Branwen eerste, het hoofd direct naar de Tempel van Helm op het oostelijke deel van de stad. Voer het en praat met de priester die daar diverse magische parafernalia verkoopt.
  2. Koop een Stone do Flesh scroll. Je moet een Stone do Flesh scroll kopen van de priester. Dit kan oplopen tot ongeveer 168 goudstukken dus zorg ervoor dat je genoeg geld voor deze aankoop. De spreuk in dit magische scroll kan bevrijden versteende NPC's die Branwen's huidige staat zoals u zult snel genoeg ontdekken. Deze stap is niet nodig als je personage gebeurt te zijn van de spell-casting klasse zoals tovenaar, geestelijke of druïde en je weet dat de Stone te Flesh spreuk.
  3. Gratis Branwen van betovering. Verlaat de stad door de zuidelijke uitgang om naar het opzetten in de buitenwijken carnaval. Kijk voor een grote rood-gestreepte rechthoekige tent. Omgeving zal een standbeeld te zijn - de menselijke geestelijke Branwen in steen veranderd. Om meer van het achtergrondverhaal kennen, op zoek naar een man genaamd Zeke. Hij zal u vertellen hoe Branwen werd betoverd door de Mage Tranzig. Overigens kunt u ook kopen een Stone do Flesh scroll van Zeke. Ga terug naar het standbeeld en gebruik de scroll. De betovering wordt verbroken en Branwen uit dankbaarheid zal vragen om uw partij aan te sluiten. Dit zal de enige kans voor je personage om haar te nemen inch Als je haar te ontslaan, zal ze niet meer opdagen zijn.
  4. Stel een hoog genoeg Charisma score. Tijdens het creëren van karakters fase aan het begin van het spel de meeste spelers, vooral degenen die zijn voorkeur voor gevechtsvliegtuigen van het type klassen, zet te weinig belang aan Charisma. Dit karakter bekwaamheid of functie heeft eigenlijk een direct effect op hoe de NPCs zullen met u communiceren. Een hoge score Charisma bijvoorbeeld kunt u verwerven tot 6 NPC metgezellen - het maximum aantal NPC's toegestaan ​​om uw partij aan te sluiten. Dus breng een paar punten op deze functie om een ​​betere kans om het maximaliseren van uw NPC metgezellen krijgen.

Het een ding dat de geestelijke klasse staat bekend om is zijn bedreven vermogen om genezing spreuken. Er gaan worden tal van gevechtssituaties in het spel en het zou zeker een voordeel zijn als Branwen waren er om je wonden te genezen als je hack en slash door een aantal van de uitdagingen van het spel.