E2a

Hoe de handel in oude Nintendo DS games

Maakt niet uit hoeveel u genieten van uw nieuwe Nintendo DS game

Maakt niet uit hoeveel u genieten van uw nieuwe Nintendo DS game, uiteindelijk zul je in staat om te voltooien zal het zijn-en dan is het waarschijnlijk dat je niet gaat om het opnieuw aan nadat dat. Misschien zult u houden van sentimentele waarde, of misschien heb je uiteindelijk opnieuw te spelen wanneer je vergeten bent hoe het gaat, maar de kans is je zou willen om te kunnen profiteren van uw oude games. Gelukkig is er een manier om dat te doen, en als je speelt je kaarten goed, kan je zelfs in staat zijn om te ruilen voor een nog nieuwere spellen in de markt! Volg gewoon stap-voor-stap-proces van dit artikel, die hieronder en uiteindelijk kan worden gevonden, zal je in staat om al je oude games ingeruild voor iets nieuws-en nog belangrijker-iets wat je nog niet eerder gespeeld.

Hoe de handel in oude Nintendo DS games. Zoeken naar een fatsoenlijke en respectabele spel trading community.
Hoe de handel in oude Nintendo DS games. Zoeken naar een fatsoenlijke en respectabele spel trading community.

In feite, het beste deel over dit is dat het een eindeloze cyclus kan zijn als je genoeg moeite gestoken. Alle van de nieuwe games die je ingeruild, kunt u gewoon ruilen ze terug voor een nog nieuwere spellen als je eenmaal hebt geslaagd om ze allemaal af te maken. Met een beetje geluk, wordt u het maken van een bijna eindeloze winst. Dus waar wacht je nog op? Lees verder en inruil van uw oude Nintendo DS games met iets nieuws:

  • Het eerste ding is eerste-organiseren van uw spel bibliotheek. Je wilt niet per ongeluk handel een spel dat je nog niet klaar bent (of zijn gegroeid gehecht aan), dus om ongevallen als dat te vermijden, je kunt je spel bibliotheek ordenen en kies bepaalde NDS cartridges die je prima met de handel weg. Vergeet niet, zal je niet iets goeds krijgen, tenzij je bereid bent om iets goeds handel in terug, dus een beetje van het offer is noodzakelijk voor een succesvolle handel!
  • Zoeken naar een fatsoenlijke en respectabele spel trading community. Doe een beetje van speuren, en het onderzoek op een aantal van de betere trading sites die er zijn. Vergelijk beoordelingen en opmerkingen van de handelaars, zal dit u helpen bij het maken van de juiste beslissing. Als je niet voorzichtig genoeg zijn, kan je het slachtoffer van een oplichting te zijn, dus het is altijd belangrijk om je huiswerk te doen.
  • Als je vrienden hebt die ook een eigen Nintendo DS hebben, go for it. Als u zich ongemakkelijk voelt met de handel in uw games online en liever laat het met een vriend die ook eigenaar is van een NDS, dan kunt u dat in plaats doen. Het probleem is je vriend kan elk spel dat je geïnteresseerd bent in niet, maar als hij geïnteresseerd is in spellen die je hebt voor de handel, dan misschien de twee van u kunnen werken aan een deal met nieuwere spellen gekocht in de nabije toekomst.
  • Als al het andere faalt, ga dan voor de elektronica winkel. Als je niet bereid bent om een ​​van de bovenstaande stappen te doen zijn, dan gewoon terug te zenden naar de elektronica winkel je het gekocht uit krijg je wat geld, ongeacht wat.


En daar heb je het, de vele manieren waarop u kunt handelen in je oude Nintendo DS-spellen. Zolang je dit in gedachten te houden zul je nooit zorgen te maken over het beëindigen van een spel en vervolgens nooit meer aan te raken het weer-want je kunt altijd terug of ruilen voor iets nieuws.