E2a

Hoe de helikopter te krijgen in Fable 2

Als je speelt Fable 2, een van de belangrijkste uitdagingen die u zal worden gericht voor is het verkrijgen van de Chopper. Lees verder voor een aantal handige tips:

  • Weten wat de helikopter is. De Chopper is een legendarische bijl gecategoriseerd als een melee wapen, en het zal u toelaten om maar liefst 96 punten schade aan je vijanden. Zijn vergroot zijn stoneskin en discipline. De Chopper heeft een langzame attack snelheid, maar met de mate van schade die het kan veroorzaken, het is een zeer krachtig en effectief wapen inderdaad.
  • Ga naar de stad genaamd Westcliff. Naar deze stad is echt een deel van de grote verhaallijn van deze game, en het is echt nodig om acht rondes van gevechten in de Arena Westcliff in te vullen teneinde voor je personage om naar de Spire (de toren aan het einde van het Oude Rijk ) en een van Lucien's bewakers. Echter, om de Chopper verkrijgen moet u perfect scoren in alle acht rondes. Dit is een zoektocht die ook bekend staat als The Crucible Champion ("Smeltkroes", in het kort). Het goede nieuws is, deze zoektocht is speelbaar zo vaak als je wilt, dus in het geval u niet in staat bent om met succes te krijgen vlekkeloze scores, zou je kunnen doen deze zoektocht voorbij. En door de manier, weet dat als je feilloos te voltooien deze zoektocht bij uw eerste run (tijdens de Hero van Will quest) u niet de chopper te verkrijgen: u zal hebben om het te winnen als u reeds naar de Spire.
  • Ken de verschillende rondes. Er zijn verschillende vijanden voor elke ronde, en meestal zijn er drie "golven" van vijanden voordat de ronde is voltooid. Dit zijn de vijanden en de tijd die nodig is om elke voltooien: Kevers, die zijn vrij eenvoudig te verslaan met behulp van area spells (1 minuten en 45 seconden); Hobbes, die ook het best overwonnen met behulp van area spells (1 minuten en 50 seconden), een ander ronde van Hobbes, die u kunt verslaan door ze in de put in het midden van de arena en het schieten van de explosieve tonnen naar hen (2 minuten en 25 seconden); Hollowmen, die het best zijn verslagen door Inferno (2 minuten, 30 seconden) , Bandits, die het best zijn verslagen door ranged wapens (2 minuten, 10 seconden); Highwaymen Bandits, die je het beste kunt verslaan door het gebruik van explosieve vaten en door kloppen ze over in de put (2 minuten); Balverines, beste verslagen door het gebruik van gerichte spreuken , speciaal Inferno (2 minuten, 35 seconden) en tot slot, de Rock Troll (1 minuten en 50 seconden). Het lastigste onderdeel van deze laatste ronde is dat de Rock trol willekeurig Hobbes, die uw inspanningen afleidt spuwt. Te vernietigen of op zijn minst stun deze Hobbes, gebruik maken van de niveau 2 tijdbesturing spreuk en de Level 5 Inferno of Shock. Gebruik dan de Inferno gebied aanval van dichtbij de Troll (gericht op zijn felgekleurde zenuwuiteinden) naar toe te brengen aan hem hoog schade.
  • Gebruik een handlanger. Zodra u beroep doen op een handlanger om hulp in deze zoektocht, moet je hem lopen naar het beginpunt van de strijd (als hij het niet zal zorgen dat het nog te starten), en maak hem aan te klagen van een hoog niveau spreuk.


Daar heb je het

Hoe de helikopter te krijgen in fable 2. Weten wat de helikopter is.
Hoe de helikopter te krijgen in fable 2. Weten wat de helikopter is.

Daar heb je het! Dit zijn enkele van de beste tips om te onthouden, zodat je kon de Chopper in Fable 2 te verkrijgen. Zeker, oefening en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste! Veel succes, en hoop dat dit geholpen!