E2a

Hoe de honger te helpen met een honger banket

Een honger banket is een unieke activiteit die dient om het bewustzijn en geld voor honger in de wereld. In plaats van een luxe diner voor alle tabellen, wordt elke tafel geserveerd voedsel vergelijkbaar met die opgegeten door een land waar honger een probleem is of voedsel die typisch zijn voor een bepaalde inkomensgroep.

Meestal zal vijftien procent van de gasten worden geserveerd een overvloedige maaltijd. Nog eens dertig procent zal eten een eenvoudige maaltijd, meestal bonen en rijst. Ten slotte zal de andere helft van de gasten alleen geserveerd rijst en water. Deze percentages zijn representatief voor hoog, midden en laag inkomen statistieken van de Wereldbank.

Hoe de honger te helpen met een honger banket. Vraag naar financiering.
Hoe de honger te helpen met een honger banket. Vraag naar financiering.

Als u wilt dat om de hongerige met een honger banket te helpen, hier is wat te doen.

Doe je onderzoek. U kunt ook naar worldvision.org of povertyandhunger.org om de laatste statistische gegevens over de honger in de wereld en wat u kunt doen in je eigen gemeenschap om hulp te krijgen. U vindt een lijst of organisaties die arme landen en veel andere voedingsprogramma's te helpen.

Kies een goed doel. Er zijn verschillende goede doelen en organisaties die geld direct helpen mensen in andere naties vechten honger te verhogen. Als u een honger banket te organiseren, kies een goed doel dat u wilt de middelen die u hebt opgevoed te geven.

Organiseer een honger banket. Coördineren van een honger banket op het werk.
Organiseer een honger banket. Coördineren van een honger banket op het werk.

Vraag naar financiering. Als u een honger banket te organiseren, moet u de financiering om de gebeurtenis te gaan. Je moet geld te betalen voor de zaal, eten, drinken, uitnodigingen en andere marketing materialen. De kaartverkoop van uw evenement zal gaan naar het helpen van het voedsel goed doel van uw keuze, zelfs zo weinig als 5€ of 10€. Probeer vragen om uit het voedsel bedrijven, lokale restaurants en bedrijven in uw gemeenschap. U kunt ook proberen om de honger banket doen via uw gemeente, zodat u de bank van uw gemeente te hebben. U kunt zelfs in staat zijn om vrijwilligers en het gratis gebruik van hun gemeenschap hal te krijgen.

Organiseer een honger banket. Krijg vrijwilligers om u te helpen. Verdelen in groepen voor financiën, logistiek, food prep en ga zo maar door. U moet sponsors voor het evenement gebeuren en coördineren van een feestzaal voor het evenement ruimte te maken. Je moet om voedsel te krijgen, maar houd in gedachten dat slechts 15 procent van uw gasten zullen een overvloedige maaltijd moeten eten. Het grootste deel van uw voedsel zal gestoomde rijst hoe dan ook.

Coördineren van een honger banket op het werk. Als u niet beschikt over een hoop geld om de activiteit te krijgen, te coördineren met uw kantoor of u kunt het programma doen tijdens een vrijdag lunchpauze. Pass out informatiebrochures of krijgen een video presentatie. Het is een geweldige manier om het bewustzijn te verhogen en om de bijdrage als een groep. U mag geven het ingezamelde geld aan een lokale schuilplaats of voedselbank.

Bereid een video presentatie. U kunt informatie krijgen online of bij uw gekozen goede doel. Ze kunnen al vooraf gemaakt video's en andere marketing materialen tot uw beschikking.

Bewustmaking zal mensen meer bewust, en ga in de richting van het voeden van een hongerige persoon in de wereld. Je kunt het een jaarlijks terugkerend evenement, misschien dicht bij het Holiday seizoen, zodat u herinnerd aan uw zegeningen, en uw plicht om mensen in nood te helpen herinneren.