E2a

Hoe de huurling rachel in vay verwerven

In de sci-fi role-playing game Vay voor Sega consoles

In de sci-fi role-playing game Vay voor Sega consoles, was de rustige koninkrijk van Lorath plotseling aangevallen door een leger van robots. Dit leger van robots werd vrijgegeven door de Danek Rijk met het primaire doel van wereldheerschappij. De aanval van de robots gebeurde terwijl in het midden van de huwelijksceremonie van Prins Sandor en Lady Elin. Het koninkrijk werd achtergelaten in verwoesting, werden Prins Sandor's ouders gedood in de aanval, en Lady Elin werd ook ontvoerd door een van de robots. Om zijn ouders te wreken, redding Lady Elin en terug te brengen van de vrede in het koninkrijk van Lorath, zal Prins Sandor ondergaan talrijke quests. Het toevoegen van Rachel, een soldaat te huur, als een permanent karakter in zijn partij hem zal helpen in talrijke gevechten vooruit. Volg deze stappen om voor u om de huurling Rachel in het spel Vay verwerven.

Hoe de huurling rachel in vay verwerven. Ga naar een bar in coryan.
Hoe de huurling rachel in vay verwerven. Ga naar een bar in coryan.

  1. Speel het spel totdat u bij het juiste niveau. Volg door het spel tot je bij niveau 8 en vul de nodige taken, zoals het upgraden van de wapens in de stad Coryan.
  2. Ga naar een bar in Coryan. Als je eenmaal in de bar en krijg om te spreken met een klant en de barman binnen, zal u worden verteld over een huurling genaamd Rachel. Het hebben om met hen te spreken aan de bar is belangrijk, want als je dat niet doet, zul je niet krijgen om Rachel tegenkomen in het spel.
  3. Reis naar het noorden naar de Droust Cave, waar u zult tegenkomen Rachel. Laat de stad Coryan en in het noorden op het tweede niveau van de Droust Cave vindt Rachel vechten vinden.
  4. Help Rachel met haar strijd en voeg ze aan uw feest. Op het tweede niveau van Droust Cave vindt u Rachel verliezen aan een schepsel genaamd Night Gaunt. Help haar strijd tegen de Nacht Gaunt. U kunt gebruik maken van vuur om haar te helpen in het verslaan van het monster. Na de slag, dat je haar geholpen met, zal Rachel mee uw feest.

Rachel vindt het heerlijk om in het midden van de strijd en beroept zij zich sterk op brute kracht om te winnen tegen haar tegenstander. Ze is zeer getalenteerd en dat maakt voor haar beperkte magische vermogens. Gezien dit, je weet nu dat het belangrijk is voor u om haar te wapenen met de nodige krachtige wapens om haar te hebben presteren op haar maximale potentieel. Overweeg bewapenen haar met het wapen genaamd Battle Axe. Nu Rachel kan u helpen in uw zoektocht naar het vinden van de vijf legendarische orbs die omlaag brengen van de Danek Rijk.