E2a

Hoe de laatste scène van mos isley voltooien

Lego Star Wars 2

De Lego Star Wars video game wordt genoten door zowel jonge als volwassen gamers. Anytime kunt u met Lego en Star Wars te spelen op hetzelfde moment betekent uren van grote pret. De video game is beschikbaar op bijna alle populaire game consoles en met uitzondering van de Nintendo Wii, wordt op dezelfde manier gespeeld. U zult waarschijnlijk meer plezier met behulp van de Wii-afstandsbediening als een light saber aan Storm Troopers te vernietigen. In de Lego Star Wars 2 video game zijn er meer puzzels op te lossen, betere functies, nieuwe personages en nieuwe levels. Op Episode 4, hoofdstuk 3, getiteld Mos Isley Spaceport, moet je tientallen Stormtroopers te bestrijden en een pauze voor de Millennium Falcon in de laatste scène te maken. De tips hieronder zal u tonen hoe u dit level te voltooien.

Hoe de laatste scène van mos isley voltooien. Ga naar de volgende sectie.
Hoe de laatste scène van mos isley voltooien. Ga naar de volgende sectie.

Open cantina deur.
U moet vier van je personages naar de Cantina deur te openen dus zorg ervoor dat ze allemaal te maken door. Er zullen lasers voorkomen dat uw team van we gaan vooruit. Neem ze uit met behulp van Luke om ze neer te schieten. Er zullen vier rode knoppen op de grond dat de Cantina deur gaat open. Hebben vier van je personages staan ​​op elk van de knoppen om toegang tot de Cantina te krijgen. In de volgende scène, alleen Han Solo en Chewbacca zijn de regelbare karakters. Voorzichtig schieten de stoelen met je blaster die zal dalen studs als ze worden vernietigd. U kunt ze ophalen als ze lijken.

Exit cantina.
Er is een uitgang aan de rechterkant van de bar, ga door de uitgang en zoek naar het huis aan de rechterkant. Klim naar de tweede verdieping en ga dan door de poort. Kijk voor de rode cirkel aan de rand van het dak en staan ​​op het te zwaaien naar de andere op het dak. Zoek de hendel en trek deze vervolgens naar de kist te onthullen. Je moet de krat te duwen in de voorkant van de grote deuren. Wanneer u de kist geplaatst in de voorkant van de deur kunt u uw blaster vervolgens op de kist om ze ontploffen en de grote deur te vernietigen in het proces.

Ga naar de volgende sectie.
In de volgende paragraaf wordt u begroet door Stormtroopers dat je ervan weerhoudt de overgang naar de Millennium Falcon. Schiet zoveel Stormtroopers als je kunt en spring dan op een Dewback voor een gratis ritje. Ga naar het noorden einde en vervolgens naar linker hoek waar je kunt springen van het Dewback. De Dewback zal gooien je over de muur, waar kunt u terecht in de richting van Docking Bay 94. De andere leden van uw team zal er zijn en u helpen bij de bestrijding van de Stormtroopers. U ziet een health bar op Garindan die je nodig hebt om te doden om de Stormtroopers stoppen naar beneden op uw positie.

Wanneer Garindan de gezondheid balk leeg is de Stormtroopers stopt jacht op u en uw team en dan kun je de Millennium Falcon.