E2a

Hoe de moderne acryl landschappen te schilderen

Olieverf

Olieverf, terwijl mooie en levendige duurt lang om te drogen. Kun je je voorstellen het geduld van de Renaissance schilders terwijl ze wachtten weken voor hun meesterwerken te drogen? Het moet hen jaren aan die prachtige, mooie schilderijen te maken.

Het is vanwege de lengte van de droogtijd acryl werd in de jaren 1950. Acrylverf geeft u de voordelen van traditionele olieverf, maar met minder droogtijd.

Werken met acryl verf ten opzichte van traditionele olieverf is heel moeilijk gezien de snelle acryl's drogen natuur. Dit betekent dat er weinig ruimte voor fouten als u besluit om te werken met acryl. Veel professionele illustratoren en kunstenaars liever werken met acryl op korte deadlines te halen voor projecten.

Een van de meer populaire verf onderwerpen is het landschap. Hieronder staan ​​een paar tips bij het maken van de moderne acryl landschapsschilderijen voor welke doeleinden dan ook je ze nodig hebt voor.

Materialen die je nodig hebt:

 • Uw keuze van acrylverf kleuren
 • Acryl glans medium
 • Canvas
 • Water
 • Synthetische en harde borstels
 • Brandspiritus
 • Glasoppervlak palet

 • Bij het ​​kiezen van uw verf, ga altijd met de primaire kleuren: ROYGBIV (. Rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo, violet) Elke verffabrikant heeft een mooie naam te roepen hun fundamentele kleuren om ze te laten lijken uniek, maar de kleuren net neer op de basis-zeven degenen. Het enige verschil is de diepte van de kleur en de kleur die wordt vermengd met de primaire. Op dit moment is het allemaal ten opzichte van uw smaak. Kies gewoon kleuren die je fantasie prikkelen.
 • Bij het ​​werken met acrylverf, kunt u gebruik maken van zowel water als glans medium. Water kan verdunnen de verf te geven dat handelsmerk aquarel aanraking en u kunt verven mengen met de glans medium. U kan zich ook uitstrekken acrylverven door vermenging met glans medium.
 • Gebruik altijd een goede kwaliteit penselen voor het aanbrengen van acrylverf. Gebruik een goede kwaliteit stijve borstels voor de grote lijnen en het gebruik van synthetische borstels voor de details. Deze regel is niet in steen gebeiteld. U kunt de praktijk met zowel borstels en zien welke u wilt gebruiken. Hoe meer je oefent met de soorten borstel, hoe beter je zal zijn op het beheersen van de bewegingen die door een van beide borstel.
 • Bij het mengen van verf, gebruik dan altijd een glas palet. Glas best vanwege het gladde oppervlak zorgt voor een betere mengen en mengen van kleuren en kan gemakkelijk worden schoongemaakt gedroogde verf daarna.
 • Gebruik gedenatureerde alcohol als oplosmiddel voor acrylverf. U kunt het ook gebruiken om achteraf reinigen van uw penselen, zodat de verf niet droogt en verstijven de borstel.
 • Bij het ​​begin van uw landschap schilderij, kies een geweldige plek waar u kunt zien de contrasten van de weergave die u wilt schilderen. Gebruik je borstel om eerst voorzien in een dikke strook van kleur voor de hemel en de aarde. Mix en match je verf totdat je de kleuren van het landschap recht en toepassen als details aan het schilderij.


Hoe de moderne acryl landschappen te schilderen. Bij het ​​kiezen van uw verf.
Hoe de moderne acryl landschappen te schilderen. Bij het ​​kiezen van uw verf.

Dit zijn geen specifieke stappen, want kunstwerk is altijd persoonlijk. Gewoon verf op landschap als je je voelt en laat je emoties kleur het doek.