E2a

Hoe de nintendo revolution kopen

Revolutie is de spannende nieuwe console van Nintendo

Revolutie is de spannende nieuwe console van Nintendo. Hoewel Revolution is nog steeds een codenaam, is meer informatie naar verwachting worden uitgebracht over de console in deze jaren Electronic Expo. De Revolution zal naar verwachting starten tegen een zeer redelijke prijs in vergelijking met Microsoft's en Sony's next-gen consoles.

Wat is er uniek aan de Revolution console

Wat is er uniek aan de revolutie console, is dat in plaats van veelbelovende top van de lijn graphics, zal het worden het aanbieden van een van de meest interessante console ervaringen, en radicale, zo niet revolutionaire ideeën ooit. Het unieke van de console in zijn verbazingwekkende controller. Deze controller maakt gebruik van revolutionaire technieken om beweging te volgen in alle richtingen, correleren aan de ervaring die u ontvangt op uw eigen scherm.

Hoe de nintendo revolution kopen. Als vorig seizoen de Xbox verkopen waren een indicatie is.
Hoe de nintendo revolution kopen. Als vorig seizoen de Xbox verkopen waren een indicatie is.

De revolutie lancering prijs werd voorspeld dat ruwweg langs de lijnen van 225€. Vanwege de enorme populariteit en de algehele goed afgerond beoordelingen van de console heeft gekregen op dit punt, is het vrijwel zeker om een ​​warme verkoper voor de komende kerstvakantie zijn. Om jezelf te beveiligen een revolutie controller, wil je vroeg handelen en snel handelen.

  1. Als vorig seizoen de Xbox verkopen waren een indicatie is, verwachten Revolution te moeilijk te verkopen en te verkopen snel. Dit betekent dat de beste manier om je eigen Revolution krijgen, is voor pre-order, zodra deze beschikbaar is. Sites zoals Electronic Boutique bieden pre-orders op veel van hun producten.
  2. De revolutie kan eigenlijk de lancering met maximaal vijf andere console kleuren. Het is belangrijk dat wanneer u overwegen het kopen van de revolutie console, je bent goed op de hoogte van welke kleur je bent na, en welke kleur je kan worden ontvangen. Als ontwerpers veel te maken consoles er natuurlijker en montage gedaan hebben, verwachten Revolution een paar ontwerpbeslissingen lenen van Apple Computers. Het zal strak, en iets om de weergave, dus zorg goed dat uw kleur optie mazen met de kamer keuze.
  3. Vanwege de verwachte populariteit van de console, kan pre-ordering niet genoeg zijn. Als u wilt uw handen op de console vroege, de beste manier om ervoor te zorgen ontvangt u uw pre-order, is om te wachten in de rij. Lijnen zal lang zijn, en kan worden over een langere periode van tijd, maar in de aanloop van de dingen, wacht een paar uur voor de release uw beste cursus van actie kan zijn, en de beste beslissing te verzekeren van uw kinderen ontvangt een onder de boom.
  4. Als al het andere faalt, en je was een beetje traag om de punch, is er nog een optie bij het ​​veiligstellen van een revolutie console. Online veilingsites zal zeker consoles beschikbaar worden aangeschaft na de lancering. Echter, het is allemaal een kwestie van hoeveel geld u bereid bent te besteden, en het aanbod versus vraag. Als Nintendo produceert genoeg eenheden, kunnen zij in staat zijn om de kerstdrukte te behandelen. Als hun aanbod ontbreekt de vraag, wat zeer waarschijnlijk is, zal je de prijzen omhoogschieten zien op de secundaire markt.

De revolutie zal een geweldige console

De revolutie zal een grote console te zijn, met veel revolutionaire elementen. Echter, met het oog op een in eerste instantie veilig te stellen, kan de prijs die u betaalt te hoog. Of dat met zich meebrengt wachten in lange rijen, of het betalen van de hoge prijs in de secundaire markt, zal consoles verkrijgbaar zijn. Het beste ding om te doen is vooruit te plannen, pre-order, en hopelijk beveiligen jezelf een console.