E2a

Hoe de ongedocumenteerde x - box 360 cache - duidelijke functie gebruiken

Heb je ooit meegemaakt een bevroren scherm op uw computer terwijl u het gebruiken waren? Hoe zit het als je in het midden van een operatie en het programma plotseling opgehangen? Als je hebt, dan weet je voor een feit dat dit gebeurt omdat veel van het geheugen van de processor wordt opgebruikt waardoor de CPU op een harde tijd n lopende zaken hebben. Ergo, de crash gebeurt. Hetzelfde gebeurt op consoles zoals de Xbox 360, die als ze niet goed onderhouden, zal de oorzaak van veel frustratie vanwege opknoping operaties. Om te voorkomen dat dit gebeurt, moet u een cache-clearing-functie die kan worden gedaan door het volgen van de weinige, eenvoudige stappen hieronder uitvoert.

Hoe de ongedocumenteerde x - box 360 cache - duidelijke functie gebruiken. Dingen die je nodig hebt.
Hoe de ongedocumenteerde x - box 360 cache - duidelijke functie gebruiken. Dingen die je nodig hebt.

  • Dingen die je nodig hebt. Natuurlijk, zul je je moet Xbox 360 voor deze taak. U zult ook nodig hebt voor je console aan te sluiten op uw LCD tv-scherm. Ten slotte moet u een volledig functionerende Xbox 360 controller te hebben. U kunt geen gebruik maken van een dat een aantal gebreken in het land, zoals de taak zal niet werken als de controller defect. Je controller te veranderen naar een nieuwere als u denkt dat uw oude model is defect.
  • Instructies. Voordat u begint, zorg ervoor dat uw systeem up-to-date met de laatste updates beschikbaar voor is. Om te beginnen, moet u toegang tot het geheugen dat kan b vinden onder het systeem in het menu. U kunt dit eenvoudig doen door op de middelste knop in je controller, dat is de console guide knop. Nu, kunt u beginnen door op de Y-knop op de controller om toegang te krijgen tot het geheugen van het apparaat, dat is ook de harde schijf van je console. Klik op de volgende knoppen op de controller om de bewerking uit te voeren: twee Xs, druk dan op de linker bumper gevolgd door de rechter bumper en tot slot, twee Xs weer. Na het indrukken van deze knoppen, zal een doos blijken dat de actie die u zojuist hebt gekozen om te doen en je moet op "accepteren", bevestigt. Blijf klikken op "doorgaan" totdat u de taak te beëindigen. Daarna zal u nu nodig hebt om uw apparaat opnieuw op te starten voor de operatie om volledig effect te hebben. Eenmaal opgestart, moet je Xbox 360 harde schijf schoon als een fluitje.


Als de heldere-cache bediening werkt niet op het eerste

Als de heldere-cache bediening werkt niet op het eerste, proberen en opnieuw proberen totdat je het krijgt. Vergeet niet, dit mag niet op bepaalde besturingssystemen van de Xbox 360 dus zorg ervoor dat de jouwe geldt voor cache-clearing succesvol te zijn. Je moet ook niet vergeten om te zorgen voor je console evenals het hebben van hen vast te stellen kan ook rack up dezelfde kosten als een nieuwe te kopen. Als je oude games die zijn geïnstalleerd in het apparaat dat je niet meer spelen, ze verwijderen omdat deze ook nemen extra geheugen op de console. Niet kopen beschadigd spellen evenals het downloaden van hen, voor als je de rode stip van overlijden (gekend door alle Xbox 360 bezitters), uw toestel is zo goed als verdwenen. Good luck!