E2a

Hoe de ontheffing systeem te gebruiken in yahoo! fantasie competities

Fantasy Leagues is een spel dat online wordt gespeeld waar spelers handelen als eigenaars die maken sportteams, het selecteren van teamleden uit echte spelers voor een bepaalde sport. Het is uitgegroeid tot een populair spel met ESPN, CBS Sporten en Yahoo! wordt top sites waar je een van de competities kan gratis lid worden. Er zijn twee versies van de Yahoo! Fantasy Leagues. U kunt deelnemen aan een premium league waar je speelt voor geld of u kunt deelnemen aan een waar je gratis kunt spelen. Teams worden gemaakt door te kiezen voor de spelers en het opstellen ervan. Op een bepaald moment tijdens de competitie de eigenaar kan sommige spelers laten vallen en ze zullen op vrijstellingen worden gezet. Ze zijn nu beschikbaar voor de opgesteld door andere teams. Hieronder staan ​​tips over hoe je het afzien systeem in Yahoo! Fantasy Leagues gebruiken.

  • Meld u aan bij uw Yahoo!-account en ga naar je fantasie team pagina. Als u nog niet geregistreerd voor een team, kijk aan de rechterkant van de pagina Fantasy Leagues en zien welke sport nog registratie te accepteren. De website zal u merken als het seizoen voor een bepaalde sport is al en vooruitgang en dus de inschrijving is al gesloten.
  • Normaal als spelers op ontheffingen worden geplaatst het andere team eigenaren hebben twee dagen om een gevallen speler die op afstand toe te voegen. Controleer eerst het team klassement en het afzien prioriteit die elk team heeft. Het laatste team dat de leden meestal heeft opgesteld heeft de hoogste prioriteit voor het opstellen van spelers die op afstand.
  • Een speler kan zowel een vrije, hetgeen wordt aangegeven door de letters FA naast zijn naam of op afstand, met een W naast de naam van de speler. Ga naar de pagina voor de beschikbare spelers en neem een ​​kijkje op alle beschikbare spelers. Er zal een datum die bij de speler op de naam van ontheffing om de tijd aan te geven wanneer de speler een nieuw lid van het team dat hem had opgepikt zullen worden zijn.
  • Picking een speler op afstand om een deel van uw team betekent dat je moet handelen. Het is daarom noodzakelijk om alle statistieken van je teamleden om te weten welke je precies wilt ruilen herzien. Klik op het groene plusteken naast de naam van de speler op afstand die u wilt toevoegen aan je team. Evenzo, selecteert de speler van je team die je zal de handel / drop.
  • Zelfs als je een speler die is gevallen waren en die op afstand, hem toe te voegen aan je team door te klikken op het plusteken hebt geselecteerd, betekent niet dat hij automatisch worden toegevoegd aan uw team. Je weet dat andere teams ook zal proberen om een ​​gedaald speler te krijgen en het wordt gedaan op prioriteit. Een aankondiging van een lopende claim zal verschijnen op de top van je team pagina zodra u de speler op afstand hebt geselecteerd. Noteer wanneer de speler moet worden toegevoegd aan een team.
  • Ga naar de fantasy league pagina transactie op de aangegeven datum om te controleren of hij inderdaad werd toegevoegd aan uw team. Als u de hoogste prioriteit hebben, zal hij worden toegevoegd aan uw team. Als zijn naam niet in je team lijst, dat betekent dat je niet de juiste prioriteit aan de speler die op afstand kunnen opeisen.


Hoe de ontheffing systeem te gebruiken in yahoo! fantasie competities. Meld u aan bij uw Yahoo!-account en ga naar je fantasie team pagina.
Hoe de ontheffing systeem te gebruiken in yahoo! fantasie competities. Meld u aan bij uw Yahoo!-account en ga naar je fantasie team pagina.

De kwijtschelding prioriteit systeem rangschikt teams die meerdere transacties gedurende het seizoen te maken. Als je team is het maken van meer transacties of je hebt al een aantal spelers beweerden, krijgt u de laagste prioriteit. Dit proces geeft andere teams om betere spelers om hun team toe te voegen. Zorg ervoor om alle beschikbare statistieken voor uw teamleden en de speler die je wilt toevoegen om ervoor te zorgen dat hij een aanwinst voor uw huidige team zal zijn.