E2a

Hoe de Please Touch Museum te bezoeken

Niet alle onderwijsinstellingen musea bieden veel plezier en interactie aan hun bezoekers. De meeste van de tijd, musea lijken te saai om de belangstelling van mensen, vooral kinderen aan te moedigen. Echter, Philadelphia's Please Touch Museum is een stuk anders dan de normale musea die er zijn uit alle hoeken van de wereld. Het stimuleert actieve deelname van alle van haar bezoekers, waardoor deze plek een goed zicht, niet alleen om te zien, maar ook om te leren.

Een bezoek aan dit museum met je kinderen zal nooit een verspilling van tijd en vooral geld. De biedt dit museum biedt zijn echt one-of-a-kind. Dus als u van plan bent om een ​​rondleiding door het Please Touch Museum hebben, hier is hoe je het kunt doen zonder veel gedoe:

Hoe de please touch museum te bezoeken. Hier krijg je een lidmaatschap.
Hoe de please touch museum te bezoeken. Hier krijg je een lidmaatschap.

  • Hier krijg je een lidmaatschap. U heeft de mogelijkheid om een ​​dag-of single-pass te kopen voor uw huidige bezoek aan dit museum. Echter, als u gebruik wilt maken van onbeperkt aantal bezoeken aan de plaats, overweeg dan gebruikmaken van een museum lidmaatschap. Het lidmaatschap biedt u een groot aantal andere voordelen, waaronder speciale kortingen en nieuwsbrief abonnementen. Met dit, kunt u worden bijgewerkt van speciale acties en nieuwe aanbiedingen en kenmerken van het museum.
  • Plan uw dag voor het bezoek. Hoewel veel tentoonstellingen in het museum zijn gewijd aan kinderen tot 10 jaar oud, kunt u ook brengen in andere oudere familieleden en verwanten. Er zijn een heleboel andere exposities die oudere mensen kunnen genieten in dit museum. Ook zal het beter zijn als je overwegen een bezoek aan het museum vroeg in de ochtend zoals het meestal wordt te druk in de middag.
  • Geniet van thee bij de tentoonstelling van Alice's Adventures in Wonderland. Als je kinderen hebt die graag het verhaal van Alice, zullen ze een kopje thee te genieten met Mad Hatter. Er zijn andere activiteiten die kunnen worden genoten in deze tentoonstelling, zoals het verkennen van Hall of deuren en spiegels en spelen croquet, samen met de beroemde Queen of Hearts.
  • Rijd een bus bij Move van het museum Het gedeelte. Mis niet de kans om een ​​bus te rijden in de Please Touch Museum. Let op dat dit een echte Philly bus. Ook kunt u ervoor kiezen om een ​​grote boot te varen recht op kunstmatige de sectie rivier.
  • Shop op Store de Kid's. Koop souvenirs voor uw kinderen in de Kid's Store. Hier vindt u educatief en leuk speelgoed, zoals schoppen, treinstellen, en puzzels. Al het speelgoed worden verkocht tegen een redelijke prijs.
  • Pak een snack in de Gerecycleerde City. Wees niet verbaasd als je niet kunt vinden een restaurant in het museum. Wilt u uw kinderen 'hongerige magen te voeden, pak wat hapjes en drankjes direct aan de Gerecycled City, een andere grote deel van het Please Touch Museum.

Laat uw kinderen en andere familieleden hebben een andere museum tour ervaring. Met de grote aanbod van Philly's Please Touch Museum, is het leren van nieuwe dingen nog nooit zo leuk en eenvoudig als dit soort ervaringen.