E2a

Hoe de ramen in Rainbow Six Vegas kijken

Kijken ramen in Rainbow Six Vegas kan een nogal vervelende taak zijn, maar het is ook zeer uitdagend en, wanneer goed uitgevoerd, is heel lonend. Weinig spelers doen het goed, en als je kunt deze vaardigheid onder de knie zult u zeker uitgegroeid tot een onmisbaar lid van uw team. Hier zijn enkele richtlijnen voor het kijken naar die ramen:

Hoe de ramen in rainbow six vegas kijken. Allereerst moet je visie.
Hoe de ramen in rainbow six vegas kijken. Allereerst moet je visie.


Allereerst moet je visie In Rainbow Six, het houden van uw ogen op de ramen twee dingen nodig:. Juiste positie en versnelling.

  • Twee regels van de positionering: Ten eerste, moet je een goed zicht op de vensters die u bekijkt hebben. Dit is vanzelfsprekend en vereist niet meer uitleg.

    Ten tweede, moet je op een plek waar je tegenstanders niet meteen denken om naar te kijken Dit is niet zo eenvoudig als het klinkt;. Vergeet niet dat dit een spel en de kaarten zijn bekend bij alle spelers. Het helpt als je hebt gespeeld met je tegenstanders voordat, je hebt een gevoel voor hoe ze reageren en welke plaatsen ze waarschijnlijk op zoek naar jou.

    Dood van een afstand met een sniper rifle. Twee regels van de positionering.
    Dood van een afstand met een sniper rifle. Twee regels van de positionering.

    Enkele goede schuilplaatsen zijn kratten, richels, en achter muren. Uw vermogen om te beslissen over een schuilplaats zal beter hoe meer je speelt en als je beter te leren kennen van de andere spelers.

  • Gebruik je nachtkijker wanneer dat nodig is voor nachtelijke operaties, moet u uw nachtkijker Wanneer het spel plaatsvindt in de nacht, niet de moeite met behulp van thermische,.. Nachtkijker hebben veel groter bereik en beter bruikbaar zijn voor sniping doeleinden.

Dood van een afstand met een sniper rifle

Dood van een afstand met een sniper rifle. Als je gaat om een venster uit de verte te kijken dan moet u zeker gebruik maken van een sniper rifle. De psg1 is meestal een eerste keuze onder de sluipschutters. Echter, elke sniper rifle heeft zijn eigen unieke sterke punten, de game designers de kanonnen gebouwd op een zodanige wijze dat elk wapen zou schijnen in een bepaald gebied van het spel. Een grondige bespreking van elk pistool valt buiten het bestek van dit artikel, dus je zult moeten experimenteren met elk geweer en zie hoe het presteert onder verschillende omstandigheden.

Als je naar iemand die die uit een raam te doden, te wijzigen schuilplaatsen meteen. Vergeet niet dat het idee is om de vijand niet te weten waar je bent sniping van. Zodra ze beseffen dat er een sniper, dan moet je van de ene plek naar de andere. Kies verbergen vlekken die moeilijk te voorspellen zijn. Probeer om uw keuzes van schuilplaatsen lijken willekeurig mogelijk terwijl ervoor te zorgen heb je een goed zicht op het venster dat u naar kijkt.

Wees geduldig, het tempo van het spel kan soms erg traag. Hoewel het een heel leuk om gewoon een duik nemen in de lijn van het vuur en laat de kogels vliegen, heel vaak in dit spel stealth en geduld zijn vereist om de overwinning te behalen. Je hebt gewoon moet wel geduldig bij het bekijken van ramen, wees stil, en niet weg te geven uw positie. Zorg ervoor dat uw bondgenoten weet wat je aan het doen bent, zodat ze je niet missen op het veld.

Afgezien van de basisregels van het kijken naar ramen, altijd in gedachten houden dat dit een team spel. Uw acties moeten passen in de algemene strategie van uw team om voor u om uw nut te maximaliseren.