E2a

Hoe de serpentineaandrijvingen in een Chevy Camaro vervangen

In elke 24 maanden

In elke 24 maanden, is Chevrolet waarin u wordt aangeraden de serpentineaandrijvingen van uw Chevy Camaro controleren. Dit is omdat de riem kan gewoonlijk worden beschadigd door normale slijtage. Wanneer dit gebeurt, moet u de riem te vervangen voor een efficiënter systeem. U hoeft geen zorgen te maken over dit, want dit is iets heel gemakkelijk te doen. Hier is een gids om u te helpen bij het vervangen van de serpentineaandrijvingen van uw Chevy Camaro:

  • Bereid de dingen die je nodig hebt voor deze taak. Je hebt een sleutel instellen om naar de taak van het verwijderen van de oude riem en het installeren van de nieuwe uit te voeren. Ook krijg je een vervangende riem die compatibel is met uw Chevy Camaro. Om ervoor te zorgen u de beste is voor uw voertuig te hebben, alleen kopen vervangend onderdeel bij erkende Chevrolet deel retailers.
  • Krijg toegang tot de serpentineaandrijvingen van uw camaro. De enige manier kunt u de volledige toegang van de riem hebben is door middel van het verwijderen van een aantal delen van de Camaro. Als je een pre-1998 Camaro model, moet u eerst om zich te ontdoen van de luchtinlaat kanaal, zodat u kunt de toegang tot de serpentineaandrijvingen hebben. Als u nieuwere modellen, moet u eerst het luchtfilterhuis en de luchtinlaat resonator. U kunt ook verwijzen naar de handleiding om te zien waar de serpentineaandrijvingen bevindt zich in uw Chevy Camaro.
  • Toegang tot de auto gordel routing diagram. Dit diagram zal van helpen om u in gemakkelijk installeren van een vervangend serpentineaandrijvingen. Meestal kan dit diagram worden gevestigd op de plaats waar de radiator steun. In het geval dat je niet kunt dit schema te vinden, kunt u tekent er zelf een, zodat u een referentie voor uw toekomstige vervanging taken. Dan krijg je een greep van de poelie, die ligt tussen de dynamo en de krukas.
  • Laat de spanning op de spanner riem. Gebruik je sleutel, zodat u kunt draaien de spanrol met de klok mee. Op deze manier zal de spanning op de spanrol de riem worden vrijgegeven en zo kunt u gemakkelijk de beschadigde riem eraf.
  • Verwijder de beschadigde riem van de spanrol. Verwijder de oude riem en laat dan de poelie. Doe dit door te glijden de beschadigde band al door de andere schijven.
  • Installeer de nieuwe serpentineaandrijvingen om uw camaro. Gebruik uw routing diagram om u te helpen laten leiden bij het ​​installeren van de nieuwe riem. Zodra de riem op zijn plaats, draait u de spanner, zodat de riem zal gaan door de spanrol.
  • Zet de nieuwe serpentineaandrijvingen de poelie. Zodra de band in de poelie, je al kan de poelie vrij. Er moet een redelijke hoeveelheid spanning op de serpentineaandrijvingen zijn. Vervolgens kunt het proces door ervoor te zorgen dat de gordel correct zitplaatsen op alle schijven.


Hoe de serpentineaandrijvingen in een chevy camaro vervangen. Bereid de dingen die je nodig hebt voor deze taak.
Hoe de serpentineaandrijvingen in een chevy camaro vervangen. Bereid de dingen die je nodig hebt voor deze taak.

Het maakt deel uit van het leven van de serpentineaandrijvingen te slijten in de tijd. Vandaar, volgt hieruit dat wanneer je een Chevy Camaro hebben, het vervangen van de riem al een deel van je leven. Maar je kunt gemakkelijk iemand inhuren om deze taak voor u doen, is het nog beter als je weet hoe je deze taak uit te voeren. U kunt deze kennis handig in noodsituaties en u kunt dit zelfs gebruiken om wat geld te besparen op het einde.