E2a

Hoe de stof kralen maken

Heb je veel stukjes van verschillende stoffen die te klein zijn om te naaien, maar je durft niet weg te gooien? Je kunt eigenlijk een aantal creatieve gebruik voor hen met een aantal eenvoudige snijden en rollen en maken kralen uit deze stukjes stoffen.

De stappen om de stof kralen maken is eenvoudig. Hier is hoe:

Je hebt nodig:

Hoe de stof kralen maken. Leg de stof plat op een tafel.
Hoe de stof kralen maken. Leg de stof plat op een tafel.

 • Restjes stof, hetzij in reepjes van 2 tot 3 cm in lengte en ½ tot 1 ½ inch breed rechthoekig of driehoekig, of een 8 inch met 2 tot 3 inches rechthoekige stukken (recht of bias)
 • Breinaalden, lange nagels, houten pluggen, of stro
 • Zware reeks
 • Witte lijm verdund met water als stof verstijver
 • Helder, glanzend polyurethaan lak voor het verzegelen en waterdicht maken
 • Glitters en rocailles (optioneel)

Uniform Rolled Beads

Met behulp van een groter stuk van de stof zal je uniform tubes en je zal meer kralen te krijgen van een lange rol.

 1. Dip een 8-inch met 2 tot 3 inch rechthoekig stuk stof in de versteviger. Grondig nat en knijp het overtollige.
 2. Leg de stof plat op een tafel. Bescherm uw tafel te bedekken met vetvrij papier of plastic. Rol de stof over een breinaald of lange deuvel met een lang stuk van zware string. Als je de andere kant te bereiken, voeg wat witte lijm aan de stoffen buis vast te zetten.
 3. Rol de pijp een paar keer uit naar glad en draai de buis.
 4. Verwijder de naald of deuvel, waardoor de pees achter. Gebruik de string om de buis te drogen te hangen.
 5. Als u gebruik maakt van een bias van stof, kunt u buig je tube, terwijl het nog nat is om verschillende vormen te vormen.
 6. Wanneer het droog is, snij de buis in de gewenste lengte.
 7. Restring je kralen aan de zware string. Dompel ze in lak om ze waterdicht. Hang de kralen door de string, verspreiden ze uit, zodat de parels niet aan elkaar plakken als ze droog.

Nu bent u klaar om uw stof kralen manier die je wilt gebruiken. Restring je kralen aan de zware string.
Nu bent u klaar om uw stof kralen manier die je wilt gebruiken. Restring je kralen aan de zware string.

Rolling Single Beads

Gebruik korte, dunne reepjes van rechthoekige of driehoekige afgesneden stof voor het walsen van enkele kralen. U kunt de praktijk vloei strips als eerste de grootte meten.

 1. Dompel je strips in de verstijver en knijp het overtollige. Houd een uiteinde van de strip in de ene hand en lopen uw duim en wijsvinger naar beneden de lengte van de strook.
 2. Rol elke strip op een lange spijker, een breinaald of een houten staafje of zelfs lengtes van stro (gebruik de dikkere). Strak Rol elke kraal en voeg witte lijm aan de rand vast te zetten.
 3. Naar het midden dikte van de kraal te verminderen bij het gebruik van een driehoekige strook, snijd de puntige tip. Als u nog meer textuur te geven, draai de puntige tip voordat je het einde bereikt.
 4. Maak hieronder uw kralen in zware string en hangen te drogen, verspreiden ze uit elkaar. Het variëren van 8 tot 12 uur voor de korrels volledig droog.
 5. Dip kralen in lak te verzegelen en maken ze waterdicht. Laat goed drogen.
 6. Voor extra textuur, voeg glitters, rocailles en andere dingen op de korrels nadat u klaar bent met het rollen ze. Voeg meer lijm als de kralen zijn opgedroogd een beetje aan de versieringen stok te maken.

Nu bent u klaar om uw stof kralen manier die je wilt gebruiken

Nu bent u klaar om uw stof kralen manier die je wilt gebruiken. Maak armbanden voor familie en vrienden of een aantal unieke bungelende oorbellen. U kunt gebruik maken van een aantal prachtige ragfijne linten om ze achter elkaar voor een one-of-a-kind ketting. U kunt ze gebruiken om mobiele telefoon charmes en schakelt te maken voor frog-benen klemmen. Laat uw fantasie de vrije loop en ga verder recycling.