E2a

Hoe de tiran in resident evil doden

Handelend als een van de belangrijkste antagonisten in de veelgeprezen survival horror game, Resident Evil-de T-002 Tyrant is een werkelijk angstaanjagend wezen dat de speler zal grijpen met afschuw op het moment u voor het eerst ogen te leggen op het aan het moment dat je eindelijk lukt om verslaan. De waarheid wordt verteld, de tiran is niet de meest moeilijke baas in het spel (ook al is het de laatste), maar de meest unieke eigenschap is dat het waarschijnlijk is degene baas die de speler zal echt te vullen met een gevoel van angst, een andere reden waarom Resident Evil 1 wordt beschouwd als een van de beste games ooit gemaakt. Om het te zien lopen naar je toe, langzaam, maar zeker, met de totale intentie om te doden is een van de stralende momenten van het spel, en degene die je niet mag missen als je een van die mensen waarderen een goed spel-en een goede bang te maken.

Als u dit leest dan ben je bijna aan het einde van het spel

Hoe de tiran in resident evil doden. De eerste keer dat je tegenkomt de tyrant.
Hoe de tiran in resident evil doden. De eerste keer dat je tegenkomt de tyrant.

Als u dit leest dan ben je bijna aan het einde van het spel, maar je bent niet uit het bos (Raccoon bos om precies te zijn) gewoon nog niet. Deze angstaanjagende behemoth staat tussen jou en vrijheid, en het is aan uw verstand en dit artikel te verslaan. Gebruik de onderstaande stappen geschreven in dit artikel als een gids om u te helpen bij het verslaan van de gevreesde tiran, die je twee keer tegenkomen.

  • De eerste keer dat je tegenkomt de Tyrant, zal het langzaam te lopen naar u toe. Als je erin slaagt om te sparen op de munitie van bepaalde wapens (zoals de magnum), dan zou nu de perfecte tijd om ze te gebruiken op zijn. In feite is het gebruik van de magnum, zou je alleen maar nodig om de Tyrant vullen met ongeveer zeven tot acht kogels voordat het naar beneden gaat voor het eerst-voordat het zelfs de kans om toe te slaan op je krijgt. Dus het belangrijkste om te onthouden is niet aarzelen om, vul dit monster met hete lood, en let op hem te laten vallen.
  • Als je mist de magnum, dan kunt u gebruik maken van enig ander wapen om het te nemen naar beneden, hoewel afhankelijk van het wapen kon langer duren, en dat betekent dat je nodig hebt om eruit te komen van de weg wanneer het eindelijk bereikt u en maakt zich klaar voor een veeg. De aanval animatie van de tiran hier voor de hand liggende is, gewoon weg te lopen van de richting die hij gaat aanvallen, de hele weg naar de andere kant van de kamer, en bekogelen hem met meer kogels totdat hij naar beneden gaat.
  • De volgende ontmoeting is een beetje lastiger. Als je nog wat magnum kogels opgeslagen dan zal dit een beetje makkelijker, maar je moet nog steeds om te blijven bewegen. Schiet de Tyrant tijdens het verplaatsen in een cirkel rond de helipad-zorg ervoor om te kijken waar het monster zal aanvallen, als u met de rechtermuisknop kunt tegenkomen hem. Het zal veel meer om hem omlaag te brengen rond deze tijd, en heb je alleen twee minuten, dus aarzel niet, en schieten.
  • Tot slot, als je eenmaal lukt om weg te nemen genoeg van zijn leven, Brad-de helikopterpiloot-moet een raketwerper te laten vallen. Pak het op, richten en te schieten. Alle duurt het is een schot.


En daarmee is de Tyrant klaar, en zo is het spel. Geniet van het einde, je hebt het verdiend!