E2a

Hoe de wijnstok stap in verstopping te doen

Verstopping is een zeer levendige vorm van traditionele dans

Verstopping is een zeer levendige vorm van traditionele dans. Het gaat om snelle voeten beweegt en zelfs tonnen bewegingen. Als een publiek, het bekijken van dansers deze dansen zal je versteld staan. Maar wat je niet weet, is dat met een constante oefening en geduld, kunt u een goede performer van deze dans ook.

Een van de meest voorkomende stappen in verstopping is wijnstok. Hoewel u misschien al vertrouwd zijn met grapevine, zijn er een aantal trucs bij deze stap wordt uitgevoerd in verstopping. Ontdek hoe u kunt grapevine stap uit te voeren in deze dans:

Hoe de wijnstok stap in verstopping te doen. Kennis van de elementaire wijnstok stap.
Hoe de wijnstok stap in verstopping te doen. Kennis van de elementaire wijnstok stap.

  • Kennis van de elementaire wijnstok stap. Het is belangrijk dat u weet hoe u de basis grapevine om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt de wijnstok stappen in verstoppingen te leren uit te voeren. Let op dat de getallen de stappen hier verwijzen naar de telling. Begin met het plaatsen van uw voeten staan ​​normaal gesproken naast elkaar elkaar. Dan kruis je linkervoet achter de andere voet een stap (1) af te ronden. Stap naar de rechts met je rechtervoet (2) en dan weer kruis je linkervoet alleen dat de maatregelen dienen te worden gedaan over de andere voet deze keer (3). Om de stap te sluiten, tikt u op de rechter voet naast de linkervoet (4).
  • Draai de stappen. Op dit punt, het proces omkeren door intensivering achter je linkervoet eerst (5) en dan stap uit te gaan naar links met je linkervoet (6). Kruis je rechtervoet over de linkervoet (7) en dan de linker voet tik naar rechts (8).
  • Voeg een draai aan de wijnstok. Zodra u de basis onder de knie wijnstok, is het tijd om wat verstopping stappen in te voegen. Elke telling die u in het uitvoeren van de elementaire wijnstok moet worden toegevoegd met ofwel een bal verandering stap of een shuffle stap. Dit gebeurt tussen de afwisselende stappen van het oversteken van de voet achter en boven de andere. Dit werkt voor beide richtingen.
  • Wijzig de tellingen. Als je tellen 1, 2,3,4,5,6,7,8 de basis grapevine stap te doen, moet de verstopping grapevine stap worden gegeven een andere telling. Dit is belangrijk, zodat de graven is geschikt voor de nieuwe en snelle stappen. Bijvoorbeeld de telling zal nu "en 1 en 2" tot handbereik 8. Merk op dat u zal worden toegevoegd "en" in tussen nummers bij het tellen van de wijnstok stap op verstopping.
  • Oefen de stap. Leer hoe u vlot de reeks van stappen in grapevine op verstopping te voeren. Let op dat verstopping veel ritme gaat. Daarom moet je aan werken om ervoor te zorgen dat u deze specifieke stap te perfectioneren.
  • Ken andere variaties. Er zijn veel variaties van deze wijnstok stap in klompendansen. In feite zijn er meer gecompliceerde degenen die u kunt overwegen. Het is echter een goed idee om zich aan deze wijnstok variatie, want dit is de makkelijkste en eenvoudigste van alle variaties van deze stap in klompendansen.


Klompendansen is een kunst die de wereld moet trots op te zijn

Clog dansen is een kunst die de wereld moet trots op zijn. Vandaar dat, doe je deel aan de wereld te laten weten hoe geweldig en leuk deze dans is. Start doet het door te leren zelfs een fundamentele stap, zoals druiven stap. Hoewel er nog veel meer stappen in klompendansen, het kennen van de wijnstok stap zal al een goede start voor jou.