E2a

Hoe de zak van een zelfgemaakt fotoboek omslag maken

Er zijn verschillende versieringen die u kunt toevoegen aan uw boekomslag

Er zijn verschillende versieringen die u kunt toevoegen aan uw boekomslag, maar de meest kostbare versiering kunt u op het uw familie foto of een foto van je kinderen. Gelukkig, het maken van een foto zak op de cover van het boek is vrij eenvoudig. Laten we bespreken in dit artikel hoe.

  • Bepaal de locatie en de grootte van de foto zak. Natuurlijk, je wilt de foto om op de meest prominente deel van het boek, maar dat is precies deel? Wil je het in het midden? Op het midden boven? Onderaan in het midden? Ook achterhalen hoe groot de foto zak zal zijn. Als u al een beeld in gedachten hebben en weten dat dat beeld voor altijd zal blijven in de zak, dan je zou willen om de afmetingen te volgen bij het meten van uw foto broekzak. Maar als je jezelf ziet veranderen van de foto van tijd tot tijd, wilt u misschien een meting die elke foto past gebruiken.
  • Markeer de cover van het boek. Met behulp van een krijt op de stof, maak een doos vorm op de beoogde locatie van de foto pocket na de dimensies die u eerder bepaald. Zorg ervoor om rechte lijnen te maken. Als u al een foto te zetten in de zak te hebben, plaats het over de doos en kijk of de randen van het beeld en het merk lijnen overeenkomen.
  • Knip het vak. De doos moet nu worden uitgesneden met een scherpe schaar. Om een ​​nog knippen, vouwen uw stof in twee, met de markering lijnen tonen. Knip dan de stof langs de lijnen. Vernietiging van de cover van het boek na.
  • Maak de werkelijke zak. Je zal een reserve stof en een duidelijke plastic te gebruiken bij het ​​maken van de eigenlijke foto zak. Beste als je een hard plastic te gebruiken. Begin met het meten van de stof en kunststof afdekking met behulp van de afmetingen van de doos knipsel, maar zorg ervoor dat een half inch toelage toe te voegen aan alle kanten. Naai dan de stof en plastic samen, laat een kant open is. Deze opening is waar je de foto moet glijden inch
  • Naai de zak op de cover van het boek. Begin met het rijgen van de zak en de cover van het boek met behulp van pinnen. Plaats de cover van het boek op een vlakke ondergrond, gezicht naar beneden, en zet dan de zak over de afgeknipte deel, het plastic gedeelte naar beneden. Bevestig pinnen op de zak en door de cover van het boek, het overslaan van de bovenzijde. Dan start de cover van het boek onder de naaimachine en naai de zijkanten ingesmeerd. Nogmaals, sla dan de opening.
  • Zet de foto in. De foto pocket is nu voltooid. Probeer de zak door te schuiven een foto inch De foto moet perfect passen in de zak
  • Maak de laatste hand. Je moet de randen van de foto pocket verfraaien om eventuele merken en franjes dekken. Bijvoorbeeld, kunt u lijm pailletten, kralen, gedroogde bladeren, schelpen en kleine knoppen langs de randen. Maar zorg ervoor dat versieringen die aansluiten bij het thema van uw cover van het boek te gebruiken.


Hoe de zak van een zelfgemaakt fotoboek omslag maken. Bepaal de locatie en de grootte van de foto zak.
Hoe de zak van een zelfgemaakt fotoboek omslag maken. Bepaal de locatie en de grootte van de foto zak.

Gewoon een tip: Gebruik winterhard pinnen wanneer rijgen de stof en foto-pocket samen. Dit is vooral nodig wanneer u gebruik maakt van een hard plastic.