E2a

Hoe de zwarte maliënkolder in Chrono Trigger vinden

Chrono Trigger is een role playing game ontwikkeld door een team van de Japanse game-ontwikkelaars. Het is een zeer succesvolle videospel dat heeft ontvangen brede acceptatie van video game recensenten. Het spel van de belangrijkste verhaal is gericht op de avonturen van een groep tijdreizigers die op zoek zijn naar een catastrofe die de wereld kan eindigen voorkomen. Spelers reizen al verschillende dimensies, ontmoeten vrienden en vijanden in bossen, kerkers en steden. Zij maken gebruik van fysieke en magische krachten om vijanden te overwinnen, het winnen en het kopen van Loots langs de weg die hun macht en levensduur, zoals toverdrankjes, wapens, helmen, vesten en toebehoren kan verhogen.

Enkele van de andere kenmerken van Chrono Trigger zijn de kant avonturen die niet een directe link met de belangrijkste plot van de video game. Deze speciale veroveringen kan resulteren in het verkrijgen van een aantal waardevolle armor en magie die kunnen helpen een speler zijn macht te vergroten tijdens de gevechten. Deze waardevolle zijn verborgen in zwarte dozen die verzegeld en kan alleen worden geopend voor het einde van het spel. Een van deze kostbaarheden is een pantser genaamd Black Mail. Hieronder staan ​​de tips over hoe om het te vinden.

  • Deze schatkisten zijn moeilijk te herkennen vanwege hun zwarte kleur en je kan niet eens zien als je het spel speelt. De dozen zijn ingericht op dezelfde wijze als de andere schatkisten behalve hun kleur en het feit dat ze verzegeld en niet geopend kan worden. Er zijn nog een aantal dingen die je moet uitvoeren en wat tijd reizen te doen om te kunnen de Zwarte Mail harnas te ontvangen. Je moet ook een geladen hanger om te kunnen het zegel op de borst te breken verwerven.
  • Voordat u de stap waar je kunt gaan naar het rijk waar de Black Armor is verborgen moet je verschillende avonturen en aan de zijkant avonturen spelen totdat u het punt bereikt waar u in staat zullen zijn om de vliegmachine te vinden. De machine brengt u heen en weer door verschillende tijdzones.
  • Ride de tijdmachine en reis terug tot 600 na Christus. Speel in het dorp Porre en zoek naar het huis van de stad ouderling. Hoewel er geen vijanden om hier te vechten, kan het een tijdje duren voor u om de stad ouderlingen huis te bereiken. De verzegelde doos met de Black Vest is in een van de schatkisten in het huis van de burgemeester. De borstkas bevindt zich in de slaapkamer op de tweede verdieping. Kijk voor de borst die wordt geplaatst verst van het bed, en naar links. Wees voorzichtig bij het lokaliseren van het. De andere borst bevat de Witte Vest. Deze kisten zijn te upgraden in de huidige tijd.
  • Uw gecharmeerd hanger genoemd Marle's hanger zal u vragen om de kist te openen. Weersta de verleiding en laat de doos. Dit is niet de tijd om de inhoud van dat schatkist ontvangen.
  • Ga terug naar de tijdmachine om te reizen naar 1000 AD. Zoek en ga terug naar de stad Porre. De stad oudste huis van zal nu de burgemeester landhuis. Ga het huis in en ga naar de tweede verdieping en zoek de kist met de Zwarte Vest. In dit tijdperk, zal de Black Vest worden opgewaardeerd tot de Zwarte Mail harnas. U kunt de schatkist nu openen met uw rekening gebracht hanger en ontvang de armor. Het pantser kan absorberen Elementalen honderd procent. De verdediging heeft als beoordeling zeventig tegen de aanvallen van schaduw magie.


Er zijn veel sites die u voorzien van instructies

Hoe de zwarte maliënkolder in chrono trigger vinden. Deze schatkisten zijn moeilijk te herkennen vanwege hun zwarte kleur en je kan niet eens zien als je het spel speelt.
Hoe de zwarte maliënkolder in chrono trigger vinden. Deze schatkisten zijn moeilijk te herkennen vanwege hun zwarte kleur en je kan niet eens zien als je het spel speelt.

Er zijn veel sites die u voorzien van instructies, cheats en trucs om Chrono Trigger te spelen. Neem de tijd om ze te lezen om beter inzicht in de game om volledig gebruik van hun bevoegdheid van je personage en de bevoegdheden die kunnen worden opgepakt en gekocht om uw vaardigheden en vechten dapperheid te versterken. Geniet van het avontuur.