E2a

Hoe een brandstoffilter vervangen

Als uw voertuig niet loopt zo soepel als je denkt dat het zou moeten zijn

Als uw voertuig niet loopt zo soepel als je denkt dat het zou moeten zijn, is het misschien tijd om het brandstoffilter te vervangen. Filter vervangen kan helpen beschermen tegen toekomstige schade door te filteren op de deeltjes die het brandstofinjectiesysteem kunnen verstoppen. Als je zou willen om dit zelf te doen, zal ik u stap-voor-stap instructies over hoe dit te doen.

Hoe een brandstoffilter vervangen. Als uw voertuig niet loopt zo soepel als je denkt dat het zou moeten zijn.
Hoe een brandstoffilter vervangen. Als uw voertuig niet loopt zo soepel als je denkt dat het zou moeten zijn.

Ten eerste, zorg ervoor dat je alle onderdelen en apparatuur die u nodig hebt om te beginnen. Je zult een nieuw brandstoffilter, nieuwe brandstofleiding wasmachines, steeksleutels, handschoenen, brillen, platte schroevendraaier en lappen nodig. Een auto-onderdelen winkel zal in staat zijn om u te helpen kiezen van de juiste type filter en ringen voor uw voertuig, als je onzeker bent over hoe dit te doen.

Ontlast de druk die is ingebouwd in het brandstofsysteem

Ontlast de druk die is ingebouwd in het brandstofsysteem. Als dit niet voordat u wordt gedaan van het filter, brandstof of onderdelen kunnen exploderen en ernstig letsel veroorzaken. Je moet de zekering pomp brandstof in zekeringkast van het voertuig, die meestal ligt net boven de vloer aan de kant van de bestuurder te vinden. Als er geen zekeringkast, vind de brandstofpomp relais, dan start de auto en trek de zekering of relais. Het voertuig zal sterven, omdat er geen druk in de brandstofleidingen naar de motor brandstof.

Eenmaal gedaan, is het tijd om het brandstoffilter te verwijderen

Eenmaal gedaan, is het tijd om het brandstoffilter te verwijderen. Zoek twee steeksleutels die zijn van hetzelfde formaat als het beslag over de brandstoffilter. Met de sleutel die past op het filter zelf, draai de andere sleutel naar u toe totdat de bout die de filter op zijn plaats komt. Je nodig hebt om het proces te herhalen voor de andere kant van het brandstoffilter, maar ook, totdat alle bouten waarmee het filter op zijn plaats worden verwijderd. Verwijder het filter voorzichtig, en zet apart - kunt u de schroevendraaier nodig om de filter te heffen uit de klem die kunnen worden die het op zijn plaats.

Op de bouten die u hebt verwijderd, dat het filter op zijn plaats houden

Ontlast de druk die is ingebouwd in het brandstofsysteem. Eenmaal gedaan, is het tijd om het brandstoffilter te verwijderen.
Ontlast de druk die is ingebouwd in het brandstofsysteem. Eenmaal gedaan, is het tijd om het brandstoffilter te verwijderen.

Op de bouten die u hebt verwijderd, dat het filter op zijn plaats houden, vinden de wasmachine dat is aangesloten en verwijder deze, te vervangen door de nieuwe brandstof ringen die je al hebt aangeschaft. Zet een ring op elke bout - de andere ring zal gaan na de brandstofleiding is aangesloten. Plaats het nieuwe brandstoffilter in de plaats van de oude, klem weer op zijn plaats en plaats de bouten en vervang de brandstof zekering of relais pomp.

Je hebt net vervangen uw brandstof filter, en moet goed om te gaan!