E2a

Hoe een motor hechten aan een motor takel

Het bevestigen van een motor om een ​​motor takel is een vrij moeilijke taak. Ervoor zorgen dat uw motor takel is in goede staat en is aangesloten op de juiste bevestigingspunten zijn zeer goede maatregelen voor een veilige en vlotte tillen.

Lees verder en leer de beste en veiligste manier om uw auto motor hechten aan een motor takel.

 • Gear up voor de taak. Een deel van de voorbereiding en veiligheidscontrole bij het uitvoeren van gecompliceerde taken in een workshop is ervoor te zorgen dat u de juiste beschermende kleding en tandwielen, zoals cover-alls, gezichtsmaskers, staal bedekte schoenen, rubberen handschoenen en een veiligheidsbril te dragen, om een ​​paar te noemen.
 • Kennis te nemen van het gewicht van de motor. Het draagvermogen van de takel hefarm moet groter zijn dan die van het voorwerp dat het stel te voeren. Neem geen risico. Hierdoor kan de takel te breken en de lading in de lucht vrij te laten. Het zou niet alleen de motor beschadigen, maar het kan ook een bedreiging voor het leven van de arbeiders, de jouwe inbegrepen, die misschien in de weg staan ​​of worden helaas inspectie van het hijsen van onder.
 • Plaats de takel en inspecteer de bijlagen. Plaats opheffing einde en de keten van het hefwerktuig de motor.
  • Controleer of de hijsinrichtingen, en de andere accessoires zoals staalkabels, en bouten in stabiele toestand en moeten vrij zijn van elke vorm van schade zoals scheuren en barsten.
  • Controleer de lengte van de hijsketting of sling. De sling moet in perfecte staat en is lang genoeg om te kunnen de motor te verhogen onder een hoek van niet minder dan vijfenveertig graden doch niet meer dan negentig.
 • Bevestig de tilband en hijshaak. Zoek in de gehele motor voor de bevestigingspunten. Ketting haken en "D" schakels zijn ideaal hulpstukken voor stroppen als uw motor tillen "ogen". In sommige gevallen moet u mogelijk ook om bouten en ringen te gebruiken om de bevestiging van de tilband vast aan de motor.
  • Zorg ervoor dat u de juiste maat van de afstandsbussen en bouten gebruiken voor de kabel.
  • Stel de poten ver genoeg om extra steun aan de takel. Dit voorkomt dat de takel kantelen omdat trekt het gehele gewicht van de motor.
  • Controleer nogmaals de bevestiging van de tilband door iets op te tillen de takel ongeveer een centimeter of twee. Zorg ervoor dat het totale gewicht van de motor effectief wordt ondersteund door de haken en mogen er geen twists in de strop of de hijskettingen.
  • Houd in gedachten dat niet goed of los geschroefd bouten en wendingen in de kettingen kan de takel veroorzaken aan de controle van de motor gewicht te verliezen en kan het op de grond vallen, niet op de mogelijke gevaren van bouten en kettingen breken en vliegen in uw werk te vermelden gebied.

Hoe een motor hechten aan een motor takel. Gear up voor de taak.
Hoe een motor hechten aan een motor takel. Gear up voor de taak.

Als extra voorzorgsmaatregel, nooit de motor of een ander voorwerp opgehangen in de tillift te lang en zorg ervoor dat inspecteren uw motor takel nadat u klaar bent met het gebruik ervan.