E2a

Hoe een roos te tekenen

Als je altijd al wilde leren hoe je een roos te tekenen, maar willen niet om tijd en geld te besteden inschrijven in een tekening klasse, zijn er verschillende bronnen op het web, waar u in staat zullen zijn om stap-voor-stap instructies voor het krijgen tekenen van een verscheidenheid van voorwerpen en afbeeldingen. Tussen de bloemen, de roos kost wat tijd en moeite om onder de knie, dus volg de onderstaande instructies en oefen tot je perfect!

Stap 1

Hoe een roos te tekenen. De vrije hand tekening.
Hoe een roos te tekenen. De vrije hand tekening.

Aan de slag. Je hebt een vel tekenpapier, een potlood en gum om mee te beginnen. Een van de opties is om een ​​sjabloon te downloaden van het internet, af te drukken en de omtrek op een vel overtrekpapier kopiëren. Zodra u de omtrek van de roos op calqueerpapier, leg het op de tekening papier en gebruik een zwarte koolstof aan de omtrek overzetten op je tekenvel. Als u niet beschikt over zwarte koolstof, dan kunt u ook het aanbrengen van het overtrekpapier stevig op de tekening blad en tekenen op het overtrekpapier omtrek met een potlood, zodat een afdruk van de tekening wordt gedrukt in de tekenpapier. Vervolgens gebruikt u een potlood op te vullen de afdruk direct op het tekenpapier.

Stap 2

De vrije hand tekening. Een moeilijker methode is om te leren uit de vrije hand tekenen, dit zal enige tijd en inspanning kosten voordat je aanspraak kan maken vaardigheid. Om een ​​roos te tekenen uit de vrije hand, moet u papier, potlood en gum.

Stap 3

Teken de stengel. Beginnen met tekening een enigszins gekromde lijn in het midden van het tekenblad. Aan de bovenkant van de lijn omtrek met een zacht potlood, een enigszins afgeplatte cirkel.

Stap 4

Het tekenen van de bladeren. Het tekenen van de bloemblaadjes.
Het tekenen van de bladeren. Het tekenen van de bloemblaadjes.

Het tekenen van de bladeren. Aan beide zijden van de gebogen lijn, schetsen een paar bogen die u later kunt verlengen in de vorm van bladeren. Binnen elk blad, trek een lijn in het midden beeltenis van de ader, en ruwe uit de randen van het blad met gekartelde lijnen.

Stap 5

Het tekenen van de bloemblaadjes. Binnen de cirkel geschetst in stap drie, trekken golvende lijnen lijken op bloemblaadjes, met een aantal lijnen overlappen elkaar en de buitenste ring van bloemblaadjes moeten bocht naar buiten. De binnenring van bloemblaadjes kunnen worden getrokken met een nauwe groepering van golvende lijnen.

Stap 6

Het toevoegen van doornen. Voeg een tweede lijn volgens dezelfde curve als de eerste lijn beeltenis van de steel, zal dit tot een iets dikkere stam waar bovenop heb je de afgewerkte roos. Aan weerszijden van de stam, bij de kruising waar de stam en de groene twijgen te sluiten, trekken in een aantal doornen van de top van de stam tot het einde.

Stap 7

Arcering. Om de roos realistischer en tweedimensionale gebruik een schaduw potlood op de buitenranden van het blad bochten, de bladeren opneming van een reeks oneven lijnen parallel aan de shading effect. Ook schaduw de ene kant van de belangrijkste stam met korte ongelijke parallelle lijnen.


Met deze, je hebt net getekend een roos vrije hand voor de eerste keer! Blijf oefenen en als je eenmaal bent meer bedreven met het krijgen van de omtrek, kunt u experimenteren met kleur potloden of verf om uw roos kijken meer realistisch!