E2a

Hoe het opzetten van de perfecte creatieve werkruimte

- En zie uw creativiteit Rocket!

Het hebben van een ruimte waar je vrij kunt maken is een veel over het hoofd gezien gebied als het gaat om te kijken naar hoe je kunt zijn creatiever.

Maar getalenteerd je bent, hoe veel apparatuur, materialen, ideeën en motivatie je hebt, als je niet ergens kunt gaan en beginnen met het maken met een opzegtermijn van een ogenblik, zult u nooit ver komen met iets creëren. Hier is je 5 stappen plan voor het creëren van de perfecte creatieve werkplek voor U:

Hoe het opzetten van de perfecte creatieve werkruimte. Kies een creatieve ruimte.
Hoe het opzetten van de perfecte creatieve werkruimte. Kies een creatieve ruimte.

  1. Kies een creatieve ruimte. De eerste stap is om ergens te kiezen voor uw creatieve werkplek. Niet alle van ons hebben de luxe van een volledige creatieve studio, dus voor u, kan uw creatieve werkplek een bureau in een logeerkamer of gewoon een stoel in een hoek van een woonkamer. Waar u ook uw creatieve werkplek te definiëren, maken het een plek waar je comfortabel maken voelen, zowel fysiek, als in termen van natuurlijke ambiance.
  2. Maak het je eigen. Het is belangrijk om je creatieve ruimte je eigen te maken, ook al is het een klein hoekje van een kamer gebruikt door anderen. Misschien wilt u de muren te versieren rond met foto's of inspirerende citaten, wilt u misschien een scherm of verdelen boekenkast te gebruiken om een ​​beetje privacy te voegen. Doe alles wat je kunt om deze uw persoonlijke creatieve heiligdom maken.
  3. Organiseer uw apparatuur. Dit is een van de meest cruciale elementen. Als elke keer dat je een idee hebt en ga naar maken het duurt 15 minuten alleen maar om de juiste borstel, pen of tool te vinden, je motivatie verdwijnt voordat je zelfs beginnen. Laat uw materialen en apparatuur georganiseerd, zodat u weet waar het allemaal is. Neem de tijd om een ​​aantal opslagcontainers te krijgen - vooral als je een groot aantal materialen die u gebruikt. De tijd die u besteedt krijgt georganiseerde je vele malen besparen op de lange termijn.
  4. Creëren van de juiste sfeer. Om te kunnen zo vrij te maken als mogelijk, doe alles wat je kunt om de juiste sfeer te creëren. Afhankelijk van uw voorkeur, en over wat je het creëren van op het moment, zal dit variëren. U kunt gebruik maken van verlichting en / of kaarsen om verschillende stemmingen, evenals muziek te creëren. U kunt ook experimenteren met verschillende geuren. Vind de beste manieren om een ​​sfeer waar u zich het meest comfortabel Het creëren creëren.
  5. Passen en te evolueren. Zelfs wanneer je al van de vier bovenstaande stappen hebt gedaan, zullen er manieren waarop u uw creatieve werkplek aanpassen als je gaat. Het is slechts door de tijd maken in je ruimte die je ontdekken wat er effectief besteden. Een simpele regel te volgen is: vraag jezelf af wat er goed werkt - dan meer van dat te doen. Vraag jezelf af wat werkt niet - doet minder van dat. Na verloop van tijd zal uw creatieve ruimte meer en meer je eigen geworden, en een plek waar je elke keer dat je naar het niet kan helpen, maar zijn zeer creatief.

Dit is een van de vele manieren om creatiever te zijn.