E2a

Hoe het opzetten van een cribbage toernooi

Cribbage is een kaartspel dat gespeeld kan worden met twee spelers

Cribbage is een kaartspel dat gespeeld kan worden met twee spelers, maar het kan bestaan ​​uit vier of meer. Het is een favoriete bezigheid die kunnen worden afgespeeld in elke vestiging. Het zal vereisen doorgaans slechts een paar tafels, met een paar teams. Het opzetten van een cribbage toernooi zal vereisen slechts een kleine inspanning, en misschien kunt u zelfs een kleine prijs voor de winnende deelnemers.

Hoe het opzetten van een cribbage toernooi. Verzamel een vergoeding.
Hoe het opzetten van een cribbage toernooi. Verzamel een vergoeding.

  • Wat je nodig hebt. Je zult een ruimte waarin u uw cribbage toernooi te houden nodig hebben. U overal van vijf tot 10 tafels nodig, afhankelijk van het aantal deelnemers. Natuurlijk moet u het overeenkomstige aantal kaartspellen. U hebt ook een wieg of box, waar de kaarten zullen worden behandeld of bewaard.
  • Verzamel een vergoeding. Bij het ​​uitvoeren van een toernooi, is het belangrijk om rekening houden met de vergoeding die u zal verzamelen. Dit zal dienen verschillende doelen. Ten eerste kan dit dekken van de kosten van het runnen van het toernooi, zoals tafel en ruimte huren, of zelfs een drankje. Dit kan ook komen samen op de totale prijs die de winnaars zal worden gegeven. Als u van plan om trofeeën te geven, kan de vergoeding ook helpen dekken deze kosten.
  • Bepaal teams. Voor het beste resultaat, het opzetten van teams met twee leden elk. U kunt overal hebben 10 tot 20 teams in het toernooi, en deze teams kunnen spelen in 10 tafels of zo. Zorg ervoor dat u het opzetten van een grafiek, waarin de teams zijn opgenomen, en waarin de voortgang van het toernooi zal worden aangegeven. Bijvoorbeeld team A kunnen concurreren team B in de eerste ronde, enzovoort.
  • Vooruitgang naar de volgende ronde. Na de eerste ronde, de winnaars in die ronde zal dan gezicht af met elkaar. De verliezende teams in de eerste ronde al uitgeschakeld, en kan niet meer verder spelen, tenzij je wilt dat alle teams om te strijden voor ranking vlekken.

    Na de tweede ronde, verder ontwikkelt zich tot de volgende ronde, met de winnaars tegen elkaar uit geconfronteerd. De verliezende teams zijn geëlimineerd uit de rankings. Wanneer er slechts twee teams overgebleven, zullen ze dan gezicht af met elkaar voor het kampioenschap. De winnaar in deze laatste ronde zal de kampioen voor het toernooi. Wilt u een eerste, tweede en derde plaats hebben, kan de verliezende teams in de tweede-to-the-laatste ronde ook te maken met uit om mee te dingen naar de derde en vierde rangen.

  • Heb je een prijsuitreiking. Nadat alle rondes zijn gespeeld, award het team dat eindigt als kampioen. Je kan een trofee, certificaat of andere prijs, die geld of andere items kan bevatten.


Een cribbage toernooi kan overal duren van drie tot vier uur, dus om veilig te zijn, het opzetten van een toernooi dat een halve dag of een weekend 's nachts zal duren. Cribbage kan een leuke en uitdagende spel om te spelen, en als speelde in een toernooi, is er de extra uitdaging van concurreren tegen andere teams en strijden om het toernooi trofee en prijzen.