E2a

Hoe het opzetten van een snaredrum stand

Voor de meeste mensen

Voor de meeste mensen, de drummer wordt het tempo van de gehele band en in sommige gevallen, worden beschouwd als een centrale rol spelen in de band. Niet dat meestal noemen, afgezien van de zanger, de drummer de meeste aandacht krijgt. Maar afgezien van de aandacht en de heerlijkheid, een deel van het zijn een drummer is te weten hoe een van de meest gecompliceerde draagbare instrumenten die je ooit nodig hebt om te zetten monteren. De talrijke stukken en meerdere afhankelijkheden maken het drumstel een van de meest vervelende items in elkaar te zetten. Een deel van het drumstel is de snaredrum stand, die je nodig hebt om te weten hoe het opzetten als je de drummer. Volg gewoon de onderstaande punten en de setup moet uiteindelijk heel luchtig als je aan wennen zijn.

Hoe het opzetten van een snaredrum stand. Het opzetten van de rest van het drumstel.
Hoe het opzetten van een snaredrum stand. Het opzetten van de rest van het drumstel.

  • Het opzetten van de rest van het drumstel. Meestal is de snare is de laatste opgezet in een drumstel assemblage omdat dit de drum die het vaakst gebruikt wordt en dus dient te worden in de meest comfortabele, meest bereikbare plek voor de drummer.
  • Het opzetten van het statief. Uw statief zal de feitelijke basis van je snaredrum te zijn dus is het belangrijk om het ergens stabiel te plaatsen. De structuur van het statief zelf moet stabiel. Dubbel te controleren de weg, als er onverzorgd draden en andere items, zoals kabels en stekkers die met elkaar verweven zijn onder je drumstel. Een lichte trekken van deze kabels kan een ramp betekenen voor u en uw band dus zorg ervoor dat u geen stappen op om het even wat als u uw set monteren.
  • Het statief arm en benen vastmaken. Zodra u een geschikte plek, start bevestigen van de arm van uw statief die eigenlijk lijkt op een omgekeerde statief. schroef deze op de snare drums zo strak als je kunt, omdat dit zal dienen als het anker van je trommels om de rest van je statief. De arm zal ook laten u uw strikken zo strak mogelijk, waardoor het geluid van je trommels meer scherp als je hem vast.
  • Het aanpassen van de kantelen. Zodra u de drums op zijn plaats, hoek het op zo'n manier dat het comfortabel zal zijn voor u om het te raken. Dit zou betekenen dat je nodig hebt om uw stoel op zijn plaats, ook. Pas de kanteling van de drums, zodat het natuurlijk zou zijn voor u om het te bereiken. Zorg ervoor dat u in een comfortabele plek, omdat het vervelend om dit halverwege passen in een performance zal zijn.


Als u al hebt deze in de plaats

Als u al hebt deze in de plaats, neem enkele test slagen om te zien of u comfortabel in de positie bent en als je net als het geluid van je trommels. Kijk uit voor losse rammelende geluiden of kleine scheurtjes in je drums. Zorg ervoor dat de andere trommels zijn geplaatst op zijn plaats, ook, voordat je begint formeel te spelen. Voordat je speelt, controleer dan de kantelen en de positionering van de snare sinds de vorige uitvoerder zou hebben veranderd volgens zijn wens. Wees niet bang om het aan te passen aangezien elke performer heeft zijn voorkeuren.