E2a

Hoe het opzetten van een xbox 360 voor high definition

De gaming console Xbox 360-systeem vereist dat alle video games gemaakt voor dit systeem van high-definition graphics, maar in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is uw televisie niet echt nodig te zijn HD ready om deze console te gebruiken. Dit komt omdat de Xbox is in staat zich aan te passen aan de resolutie van uw televisie ondersteunt. Als u een HD-tv de volgende bespreekt de stappen in het opzetten van de Xbox 360 met een high definition televisie.

1. Bevestig als uw televisie is HD ready. Op de set zelf, zult u een "HD ready" te zien. Als het niet te laten zien op de set zelf, controleert u de gebruikershandleiding als u het apparaat HD ready. Een andere manier om te controleren of de set is HD ready is door te bevestigen welke resolutie het ondersteunt (720p of 1080p).

2. Stel de HD-televisie. Als u nog niet hebt de aansluitingen op uw HD-televisie, doe dat dan nu. Raadpleeg de handleiding om deze taak te volbrengen.

Hoe het opzetten van een xbox 360 voor high definition. Bevestig als uw televisie is HD ready.
Hoe het opzetten van een xbox 360 voor high definition. Bevestig als uw televisie is HD ready.

3. Stel de Xbox 360-console. Hier zijn de dingen die je moet doen wanneer u uw Xbox 360-console.

  • Neem de console uit de verpakking en plaats het in de buurt van de HD-televisie.
  • Controleer welk verband typt u de HD-TV steunen (component video of VGA).
  • Als je eenmaal hebt bepaald welke type verbinding ondersteunt, op de Xbox-pakket, de bijbehorende kabel nodig om je console aansluiten op de televisie (Component Video-kabel of VGA HD kabel) te nemen.
  • Sluit het ene uiteinde van de kabel van de console aan op de video-uitgang van de televisie.
  • Bij gebruik van de VGA HD kabel, zorgen ervoor dat u de kabel vast te zetten aan de haven door het aandraaien van de schroeven.
  • Bij gebruik van de component video-kabel, zorg dan dat de kabel aansluitingen zijn aangesloten op de juiste video-uitgang (rood-rood, wit-wit en geel-geel).

4. Draai zowel televisie en gaming console aan en configureert u de weergave-instellingen.

  • Met behulp van de afstandsbediening van uw tv-toestel, overschakelen naar ingangskanaal en kijk of je Xbox uit komt. Als dit niet gebeurt, ervoor te zorgen dat u de kabels goed zijn aangesloten.
  • Als je Xbox verschijnt correct op het scherm, met behulp van de Xbox controle, gaat u naar het dashboard en ga dan naar "Display Settings" waar het zal het type verbinding dat u gebruikt te bevestigen.
  • Bij gebruik van de VGA HD kabel, selecteer een bepaald resolutie van uw tv-toestel kan ondersteunen (bijv. 1366 x 768)
  • Bij gebruik van de component video-kabel, kies er dan 480p, 720p 1080i of 1080p.

Stel de hd-televisie. Stel de xbox 360-console.
Stel de hd-televisie. Stel de xbox 360-console.

Als je eenmaal hebt geconfigureerd de weergave-instellingen, bent u nu klaar om een ​​ontploffing te spelen in HD milieu.