E2a

Hoe je actie adventure video games vinden voor kinderen

Het vinden van een actie adventure video game voor je kind kan een lastige klus zijn, vooral als u zich bezig met de inhoud van de spellen uw kinderen spelen. Sommige video games bevatten geweld die niet geschikt is voor uw kind kan zijn, of de thema's die in de video game te geavanceerd kan zijn voor uw kind te begrijpen en te genieten.

Hoe je actie adventure video games vinden voor kinderen. Vind games op basis van de leeftijd van uw kind.
Hoe je actie adventure video games vinden voor kinderen. Vind games op basis van de leeftijd van uw kind.

Hier zijn een paar dingen in gedachten te houden bij het zoeken naar actie adventure video games voor je kinderen.

Vind games op basis van de leeftijd van uw kind

Vind games op basis van de leeftijd van uw kind. Moet je kijken naar een video game die geschikt is voor de leeftijd van uw kind is. Video games zijn meestal gewaardeerd met behulp van verschillende classificaties: voor alle leeftijden, voor kinderen en jongeren, alleen voor volwassen publiek, en dergelijke. Echter, niet alleen vertrouwen op de verpakking. Ieder kind neemt zijn eigen tijd om te leren. Sommigen leren heel snel en sommige niet, dus lees de achterkant van de doos en zien wat voor soort verhaallijnen zijn betrokken, en welke vaardigheden mogelijk worden geleerd met het spel. Op deze manier kunt u beslissen of het de juiste video-spel voor je kind of niet.

Controle van de beoordelingen

Controle van de beoordelingen. Besteden veel aandacht aan de ratings die aan de onderkant of aan de achterkant van de doos zijn geschreven. Deze ratings worden verstrekt door de Entertainment Software Rating Board (ESRB). Dit bord maakt gebruik van acroniemen om te vertellen wat groep mensen kunnen het spel te gebruiken, zoals; EC is voor vroegschoolse, T is voor tiener, AO is alleen voor volwassenen, E is voor iedereen. Deze ratings kunnen u helpen te bepalen of een spel geschikt is voor uw kind, of andere leden van het huishouden die geïnteresseerd zou zijn in het spelen van het spel.

Lees beoordelingen

Vind games op basis van de leeftijd van uw kind. Controle van de beoordelingen.
Vind games op basis van de leeftijd van uw kind. Controle van de beoordelingen.

Lees reviews. Ouders kunnen beoordelingen van de video games online te lezen. Beoordelingen worden geschreven door zowel professionals als door gewone mensen die het spel al hebben gebruikt. Enkele voorbeelden van gaming review sites zijn ign.com en gamespot.com . U kunt te weten komen wat voor een spel het is en wat leeftijdsgroep het spel kunt spelen. Beoordelingen geeft alle details met betrekking tot de video game, zoals de inhoud van het spel, de moeilijkheid, speelbaarheid, en de kwaliteit van de video game. Reviews hun mening ook geven over hoe ze het spel te vinden. Deze gegevens zullen u helpen de beste actie en adventure games voor uw kind te vinden.

Betrek je kind

Betrek je kind. Ouders moeten hun kind praten over wat games die ze willen en wat ze willen. Koos voor een spel dat zowel interessant is voor uw kind, en aanvaardbaar zal worden door uw normen ook.

Games zijn niet alleen bedoeld voor entertainment

Games zijn niet alleen bedoeld voor entertainment. Voor schoolgaande kinderen, kunnen videospelletjes leren verschillende vaardigheden, zoals teamwork, fair play, en dergelijke. Spellen kunnen ook helpen bij het verbeteren van hand-oog coördinatie. Echter, kunnen videogames ook verslavend, zo niet verantwoord gebruikt. Daarom is het werk van een ouder om die video games die hun kinderen kunnen spelen kiezen. Het kiezen van een video game op basis van ratings, reviews, en de betrokkenheid van uw kind zou de beste manier om een ​​actie adventure video game te kiezen.