E2a

Hoe je alle creatieve ideeën die je ooit nodig zult hebben hebben

Heb je het gevoel dat de belangrijkste reden dat je niet meer creatief is omdat je gewoon niet genoeg goede ideeën hebben? Of dat je niet genoeg ideeën helemaal niet, goed of anders hebben!

Hier is 3 stappen aan het hebben van alle creatieve ideeën die je ooit nodig zult hebben ...

  1. Open je zintuigen. De eerste stap om met meer ideeën is om je bewust te maken van alles wat te verhogen om je heen. We elke ervaring de wereld via onze 5 zintuigen, en op een gegeven moment, de meeste of alle van deze gestimuleerd worden op een bepaalde manier. Toch gaan we vaak over onze dagelijkse routines alsof we helm een ​​diepzeeduiker's dragen. Gevuld met modder! Een geweldige manier om te beginnen om opnieuw af te stemmen op uw zintuigen is om jezelf ergens met veel externe activiteit gaande, dan gewoon zitten en te absorberen wat er allemaal om je heen, gericht op slechts een zin op een moment. Neem een ​​notebook en noteer wat je ervaart door je gevoel van het zicht, dan is je gevoel van geur, en ga zo maar door. Dit verhoogde openheid voor de prikkels om je heen zal leiden tot een vloed van nieuw materiaal voor ideeën.
  2. Vang de volledige essentie van een idee. Vervolgens is aan de mythe dat je nooit nog ideeën verbannen. Ideeën zijn vormen, oplossen en hervorming in je hoofd de hele tijd. Maar als je ze niet vangen wanneer ze verschijnen, je ze vergeet zo snel als ze kwamen, en het voelt alsof je nooit hebt een voorstel in de eerste plaats. Draag een kleine notebook met u om uw ideeën te nemen zodra ze verschijnen. Zorg ervoor dat u de volledige essentie van het idee te vangen,. Bijvoorbeeld, niet gewoon opschrijven "verhaal over meisje met krijt," schrijf iets meer als: "meisje, blond, vlechten, rode jurk, magie krijt, tekent objecten en gevoelens, magische avonturen." Dan wanneer je terug naar het idee, vindt u alle kleur en levendigheid die je had toen het idee voor het eerst verscheen herinneren.
  3. Gaan met de natuurlijke energie. Zodat je meer open voor ideeën, en het vastleggen van ze als ze naar je toe komen zo volledig als je kunt. Welke dan? Als het gaat om het ontwikkelen van ideeën, er is een veel voorkomende fout die we maken die leidt tot frustratie en creatieve blokkade. We gaan naar ons boek van gevangen ideeën en proberen volledig te ontwikkelen elk idee een voor een in de volgorde waarin we ze gevangen. Dit werkt niet. In plaats daarvan, bladeren door uw ideeën tot je er een vindt die springt uit, dat echt boeit je. Vervolgens sluit het boek, en gaan met de natuurlijke energie die je voelt met dat idee, waardoor alle anderen voor een andere keer. Je hoeft nooit meer tijd om elk idee die u maakt te ontwikkelen, dus is het zinvol om degenen die je het meest geïnspireerd door ontwikkelen.

Volg deze 3 stappen en je hebt meer ideeën dan je ooit nodig zult hebben om mee te werken!

Hoe je alle creatieve ideeën die je ooit nodig zult hebben hebben. Vang de volledige essentie van een idee.
Hoe je alle creatieve ideeën die je ooit nodig zult hebben hebben. Vang de volledige essentie van een idee.

Wilt u meer leuke artikelen, tips en oefeningen om je te helpen meer creatief ? Meld je dan aan "Maken!" Gratis twee keer per maand ezine Creativiteit Coach Dan Goodwin's - - vandaag, en krijg je GRATIS exemplaar van de "Explode uw creativiteit!" Actie Werkboek. Net over het hoofd naar www.CoachCreative.com