E2a

Hoe je beter in het spelen van trefbal

Dodgeball is een populaire teamsport waarbij de spelers zijn verplicht om de leden van het andere team raken en tegelijkertijd ontwijk de inkomende ballen om te voorkomen dat je geraakt wordt. Hoewel er vele variaties op de regels van trefbal, het belangrijkste doel van het spel blijft. Hoewel trefbal wordt beschouwd als een spel voornamelijk voor kinderen te zijn, is het komen tot een populair spel onder volwassenen zijn. Hier zijn beproefde tips om u te helpen beter in te spelen trefbal krijgen.

Hoe je beter in het spelen van trefbal. Evalueer wat je kan bijdragen aan het team.
Hoe je beter in het spelen van trefbal. Evalueer wat je kan bijdragen aan het team.

  1. Evalueer wat je kan bijdragen aan het team. Kennen van je sterke en zwakke punten is van cruciaal belang als je om te beginnen in een team inspanning, vooral een die wordt beschouwd als een full-contact sport. Op deze manier kunt u uw beste te bieden aan het team en zijn meer van een actief dan een verplichting. Als je weet dat je opmerkelijke bovenlichaam kracht en kan een effectieve bal werper te zijn, dan met alle middelen vrijwilliger jezelf te zijn in de frontlinie.
  2. Ontvang jezelf te passen voor elke trefbal spel. Dodgeball presenteert unieke risico's voor de spelers. Dit is waarom het is zeer belangrijk voor u om in tip top vorm. Naast reguliere trainingen, moet je presteren rekoefeningen om goed op te warmen en neer voor en na elke wedstrijd. Daarbij helpt u niet alleen spelen op je best, maar ook helpt bij het voorkomen van lichamelijk letsel.
  3. Observeer de prestaties van je tegenstander. Smart atleten altijd studeren hun tegenstanders het spel. Proberen om video voetmaten van vorige trefbal spelen van de tegenstander team goed te verkrijgen. Op deze manier kunt u observeren en beoordelen van het spel strategieën en manoeuvres van de rivaliserende spelers, zodat uw team vooruit kan plannen.
  4. Weet wanneer je moet specifiek spel manoeuvres in dienst. Dodgeball heeft een aantal unieke spel manoeuvres die je moet beheersen als je om beter te worden in het spelen van het. Een manoeuvre vereist een lid om de bal hoog in de lucht te gooien. Rivaliserende spelers zullen dan proberen om de bal te pakken, terwijl je probeert en sloeg hen. Een andere techniek vereist het beste teamlid te verbergen in het deksel van een ander lid. De een aan de voorkant zal dan continu uitdelen ballen om de ene in de rug terwijl het proberen om de inkomende ballen ontwijken zodat de beste speler niet geraakt. Een andere techniek vereist een goede timing als het zal moeten worden gedaan, terwijl de rivaliserende speler gaat tot de lijn naar een bal te gooien. De bal moet dan precies op het moment worden gegenereerd wanneer de rivaliserende speler leunt over bij het maken van zijn beweging. Op deze manier, het zal hij een harde tijd ontwijken de inkomende bal.

Samenwerking is erg belangrijk voor een team om te winnen in trefbal. Dit is waarom het belangrijk is dat het team van plan elk lid vooruit dus kent zijn rol in de rechtbank.