E2a

Hoe je bijenwas kaarsen te maken

Bijenwas kaarsen zijn makkelijk te maken en nog makkelijker op te ruimen na het maken van hen. Na het leren van de basics, de hemel is de limiet aan wat je nog meer kunt doen met deze materialen.

Hoe je bijenwas kaarsen te maken. Als u wilt een opgerolde kaars te maken.
Hoe je bijenwas kaarsen te maken. Als u wilt een opgerolde kaars te maken.

  1. U moet beslissen of u wilt een gestapelde kaars of een opgerolde kaars maken.
  2. Als u wilt een opgerolde kaars te maken, zul je eerst moeten beslissen hoe lang u wilt dat uw kaars te zijn. Als u wilt dat een 4-inch hoge kaars, gebruik dan de heerser tot 4 centimeter markeren op een van beide eind van de plaat van bijenwas. Plaats de was op een snijplank en het gebruik van een rechte rand snijd de lengte van was. Hoe dik uw kaars zal worden hangt af van hoeveel strippen u toevoegt (voor een votief maat kaars, gebruikte ik 2 strips van was, 3 inch met 18 inch). Met een lengte van was voor u, snijd een stukje lont aan de hoogte van de kaars plus 1 inch zijn. (Met een 4-inch candle de kous zou 5 cm.) Aan een uiteinde van de strip was, verwarmen van de was met de haardroger tot het zacht. Druk op de lont in de was met een einde, zelfs met de rand van de was en de extra inch opknoping over de rand. Verwarm een ​​paar centimeter van de was en het met uw vingertoppen beginnen om de was te rollen, eerst wikkelen de was rond de pit en daarna rollen de was op. Hoe strakker de rol, hoe langer de kaars zal branden, en hoe langer de kaars zal uitgerold blijven. Terwijl het rollen, samen drukt de was (met zachte druk) aan een strakkere roll te maken. Om de paar centimeter, pauzeren en warmte de was met de haardroger. Wanneer kom je naar het einde van de strip, drukt u op de rand in de was. Als u wilt dat de kaars om dikker te zijn, voeg een andere strip. Uiteinde de uiteinden van de oude, gewalste band de nieuwe strip. Gebruik uw vingertoppen om de twee uiteinden aan elkaar drukt en aan de onderstaande wax. Blijf verwarmen en rollend als voorheen. Voeg zoveel strips als je wilt om de kaars je wilt maken. Eenmaal aan het einde van de laatste strip die u wilt toevoegen, zorg ervoor dat je het verwarmen van de rand van de strip en echt druk het in de was aan het einde af te dichten.
  3. Als u wilt een gestapelde kaars te maken, moet je een vorm zoals een kubus of een driehoek waar alle wax vormen zijn van dezelfde grootte kiezen. Op een vlakke snijplank met een scherp mes en een liniaal om de bijenwas plaat gesneden in de vorm die u wilt dat uw kaars te zijn. Hoeveel lagen je toevoegt hangt af van hoe dik je de kaars te zijn. U zult een even aantal stukken nodig. Zodra u alle stukken gesneden, kiezen uit twee van de stukken en leg ze voor je. Knip een lengte van lont dat is een centimeter langer dan de stukken van was. Met behulp van een föhn, warmen de twee stukken van was, zodat ze zacht aanvoelt. Plaats de lont in het midden van een van de stukken met een einde van de pit, zelfs met de onderzijde van het stuk en een inch opknoping via andere kant. Druk op de lont in het verweekte wax. Plaats dan het andere stuk aan de bovenkant en druk de twee wax vellen aan elkaar. Hoe dichter ze bij elkaar geperst, hoe langer het zal de kaars te nemen om te branden en hoe langer de kaars zal bij elkaar te houden. Gebruik van de föhn te warmen ander blad en voeg deze toe door op het naar de bladen al samen. De opbouw van de kaars gelijkmatig aan beide kanten, zodat de lont blijft in het midden. Blijven toevoegen zoveel lagen als je wilt tot je de gewenste vorm voor uw kaars.
  4. U kunt ook een gestapelde kaars met behulp van wax stukken die geleidelijk kleiner. Zorg ervoor dat je snijd de stukken in paren, zodat u er een kunt zetten aan weerszijden van de lont. Begin met de twee grootste stukken en werk je weg tot in de kleinste stukjes.
  5. Als u bang bent dat de kaars niet bij elkaar zal houden, kunt u opwarmen een cookie lade en smelt de onderkant van de kaars om ervoor te zorgen dat het niet uit elkaar komen. (Ik heb nooit de behoefte om dit te doen voelde. Ik wikkel de kaarsen zeer strak en zelfs na 10 jaar van de kaarsen maakte ik voor mijn bruiloft nog samen zijn.)
  6. Als je gaat om de kaarsen branden, trim de lont aan ¼ inch en zorg ervoor dat je een plaat onder de kaars aan de smeltende was te vangen. Als u het geven van de kaarsen weg, zorg ervoor dat de nieuwe eigenaar kent aan de lont trimmen en om iets te plaatsen onder de kaars terwijl het brandt. (En natuurlijk, nooit Laat een brandende kaars nooit zonder toezicht.)
  7. Ik heb toegevoegd hagelslag aan de kaarsen of kleinere stukken van verschillende gekleurde was, terwijl ze nog warm zijn. Ik heb ook gelijmd papier, kralen en andere versieringen aan kaarsen. Hoe je versieren de kaarsen die je hebt gemaakt is aan u en uw verbeelding.