E2a

Hoe je bouwtekeningen vinden

Architectuur is een stijgende koers tegenwoordig

Architectuur is een stijgende koers tegenwoordig, en er zijn een heleboel mensen toegang tot architectuur. Er zijn ook een heleboel manieren om de plannen van een architect met behulp van software zoals Autocad ontwerp of 3D-ontwerp te tekenen. Als u wilt wat van de architectonische tekeningen van architecten kijken of te bekijken, kunt u die in een heleboel manieren en sommige van deze zijn te vinden in universiteitsbibliotheken en andere plaatsen die bestanden te bewaren van bouwkundige tekeningen te vinden.

Hoe je bouwtekeningen vinden. Een boek dat is getiteld.
Hoe je bouwtekeningen vinden. Een boek dat is getiteld.

Hier zijn een aantal zoekfuncties over hoe om bouwkundige tekeningen te vinden:

  1. De Marcel Breuer bouwkundige tekeningen en schetsen database die specifiek wordt gevonden in de Universiteit van Syracuse kan een goed hulpmiddel om te zoeken naar bouwkundige tekeningen zijn. De Marcel Breuer bouwkundige tekeningen en schetsen bevat 688 afbeeldingen van bouwkundige tekeningen en de meeste professionals en studenten gebruik van deze databank als zoekinstrument om te vinden wat ze zoeken.
  2. De bibliotheek van Virginia van bouwplannen en plannen heeft een zeer grote bron van bouwkundige tekeningen over de hele wereld, met inbegrip van levendige foto's en andere informatie voor de professionele architecten en studenten die willen kijken naar architectonische ontwerpen in het verleden en het heden.
  3. De Thomas Jefferson Papers elektronisch archief biedt ook uitgebreide informatie over de architectonische ontwerpen van de tijdlijn van 1700 tot begin 1800.
  4. De "Getty Normen en Digital Resource Management Program" is een programma dat mensen die geïnteresseerd zijn om te studeren en verder inzicht in de bouwkundige tekeningen die een aantal beroemde architecten helpt.
  5. De "Gids voor de beschrijving van de bouwplannen 'is een online onderzoeksinstrument dat is een zeer goede bron voor diegenen die studeren architectuur evenals professionals die op zoek zijn naar een goede referentie.
  6. Een boek dat is getiteld, "Cinemetrics: Architecturale Tekening Today" van Brian McGrath en Jean Gardner is ook een grote bron te vinden voor architectonische ontwerpen. Het boek bevat informatie en legt in detail de vergelijking tussen potloodtekening en digitale tekening met behulp van ontwerp planken. Dit boek is te vinden in bijna alle bouwkundige bibliotheken en kan van groot nut voor u als u wilt weten hoe potlood en digitale tekening treft een architectonisch ontwerp.
  7. De Europa National Archives in Washington DC is ook een geweldige plek om te zoeken naar de architectonische ontwerpen die je zou willen zien. Inbegrepen is er het Nationaal Archief cartografische en architectonische website pagina die is een online bron en het dient ook als een leidraad voor de waar bepaalde architecturale boeken bevinden zich in die plaats.

In principe

Kortom, er zijn veel manieren waarop u kunt zoeken naar of zoek naar architectonische ontwerpen. De hierboven genoemde zijn de frequente plaatsen en internetsites die studenten en professionele architecten bezoeken wanneer ze maar willen zoeken naar een referentie of begeleiding in hun ontwerpen. U kunt ook gewoon gebruik maken van een goede zoekmachine op het internet en typ in het architectonisch ontwerp dat u wilt zien als u een specifieke naam en details hebben.