E2a

Hoe je briefpapier maken

Adobe Photoshop is een geschenk van de technologie

Adobe Photoshop is een geschenk van de technologie. Het stelt ons in staat om een ​​heleboel dingen die we dachten dat we konden onszelf niet te maken te creëren. Neem briefpapier als voorbeeld. Vóór, betaalden we forse bedragen voor. Maar met Adobe Photoshop, kunnen we nu onze eigen briefpapier maken zonder de uitgaven een cent. Je hoeft niet per se gevorderde Photoshop kennis om een ​​briefpapier maken, want zelfs de basis know-how kan al helpen. Om een ​​aantal ideeën over hoe om het te doen, hier zijn enkele tips.

Hoe je briefpapier maken. Lancering Adobe Photoshop.
Hoe je briefpapier maken. Lancering Adobe Photoshop.

  • Lancering Adobe Photoshop. Vervolgens in het menu Bestand en klik op Nieuw. Leveren de naam van het document in het veld Naam van het dialoogvenster Nieuw. In de sectie Voorinstelling, klikt u op het omgekeerde driehoekje en kies Letter. Klik op de knop OK nadat om het dialoogvenster te sluiten.
  • Sleep uw logo aan uw document. Als de leiding papier is voor gebruik onderneming, moet u uw bedrijfslogo zetten op het bovenste gedeelte van het document. Om dit te doen, opent u het JPEG-bestand van uw logo. Kies vervolgens het gereedschap Verplaatsen op het gereedschap palet. Deze tool is gelegen aan de rechter bovenste gedeelte. Klik op het pictogram. Wanneer de Move cursor geeft, beginnen om uw logo te slepen naar uw nieuwe document. Plaats het op de linkerbovenhoek en resize.
  • Voeg tekst. Op het gereedschap palet, selecteer Horizontal Type Tool. Dit zal u toelaten om een ​​tekstvak op uw document, dat u kunt gebruiken om alle tekst die u wilt typen creëren. Plaats de muiscursor waar u van plan om het tekstvak te maken. Het kan naast het logo op het bovenste gedeelte of onder in het midden liggen. Sleep de cursor om een ​​tekstvak te maken. Als het tekstvakje verschijnt, voert u in ieder bedrijf informatie die u wilt opnemen.
  • Experimenteer met de tekenstijl, grootte en kleur. De algemene regel is om een ​​leesbaar lettertype gebruiken. Ideaal hiervoor zijn Times New Roman, Century Gothic, Comic Sans, Arial, en Trebuchet. Als u wilt dat niet-traditionele tekenstijlen, ga dan voor Eras, Goudy, en Imprint. De maat zal aanzienlijk worden gekozen als goed. Het lettertype mag niet te groot zijn, dat het neemt veel ruimte in beslag, maar het moet niet te klein zijn ofwel dat het kost veel moeite om te lezen. Sinds 12 is de standaard grootte voor zakelijke correspondentie, zal het best zijn om een ​​maat iets kleiner dan die gebruikt voor de tekst. Elf en tien zijn ideaal. De kleur van het lettertype, aan de andere kant, moet overeenkomen met de kleur van uw logo. U kunt lichter of donkerder de schaduw van de overheersende kleur, of u kunt een heel andere kleur te kiezen voor zolang het harmonieert met uw logo.
  • Doe de laatste hand. Na het toevoegen van het logo en de tekst, maak wat meer aanpassingen. Zorg er voor dat alle elementen samen te werken en dat er niets opvalt of links onopgemerkt. Wanneer u zeker weet dat alles in orde is, slaat u uw document als JPEG.

Tenslotte importeert uw document naar Word

Tenslotte importeert uw document naar Word. Open een Word-document, klik dan op het menu Invoegen. Op het drop-down menu, selecteer Beeld en klik op Uit bestand. Vervolgens opent u de map waarin u uw Photoshop-document opgeslagen. Selecteer het document en klik op de knop Invoegen. Wanneer het verschijnt, begint het document vergroten of verkleinen tot het logo en de tekst stretch en bedekken de ruimte die u voor hen toegewezen.