E2a

Hoe je canvas schilderij maken met acrylverf

Als een artistiek persoon

Als een artistiek persoon, je geluk hebt om te leven in een tijd waarin kunst expressie kan worden gedaan door middel van zo veel verschillende soorten media. Er zijn vele technieken en tools die u kunt gebruiken om uw meesterwerk te creëren. Een is door acryl schilderen. Het maken van een canvas portret of een doek landschap kan brengen alle van de spectaculaire ideeën in je hoofd. Hoe kunt u doen canvas schilderij met acryl verf? Volg onderstaande stappen.

  1. Bereid uw schilderij materialen. U zult acryl verf nodig. Koop een brede waaier van kleuren, zodat u niet hoeft te stoppen om een ​​ontbrekende kleur te kopen als je eenmaal begint. Je moet ook het doek en tekenmaterialen bij het opstellen van uw idee. Krijg een spons om het schoonmaken van de details. Vergeet niet uw penselen.
  2. Zoek een werkruimte waar u een stevige tafel om te werken aan en een stoel om op te zitten. Een plek met een goede natuurlijke licht zal doen. Immers, je wilt comfortabel zijn als u tekent.
  3. Doek kan gemakkelijk worden gekocht, want er zijn vooraf gemaakte degenen. Als je een diepere verbinding met je creatie, de een om het doek rekken. Een veilig plaats voor het doek op de bars want zodra u verf, de chemische verlengt de stof. Controleer voor stretching doek stappen in deze website genaamd Snitzerart op http://snitzerart.com/resources/article/stretching-canvas/.
  4. Houd in gedachten dat je nodig hebt om de kwaliteit verf, die kan duur zijn te gebruiken. Sparen als u van plan bent op het behoud van deze hobby.
  5. Gebruik een houtskool of potlood om een overzicht van wat je wilt schilderen opstellen. Als je gaat om een ​​portret te schilderen, te beginnen met houtskool tocht die kunstenaars verkiezen. Teken de afbeelding en dan beginnen schilderen. Het is beter om een ​​stichting dan het schilderen rond te eindigen met een vertekend beeld hebben.
  6. Acrylverf kan opdrogen vrij snel, wat betekent dat je nodig hebt om extenders gebruiken om uw verse vochtig te houden bij het schilderen onder de zon. Zodra de verf heeft gezet, zal je niet in staat om eventuele fouten te corrigeren, behalve door het schilderen over de fouten, die vlekken kunnen maken.
  7. Acryl schilderij is niet pastel schilderij en de vlekken krijg je in de loop van de schilderkunst zijn hardnekkige vlekken. Draag oude kleren omdat acrylverf is heel moeilijk op kleding te verwijderen.
  8. Vergeleken met aquarel, maakt deze verf niet veranderen van kleur na het droogt uit. Helderheid en textuur van de acryl blijft.
  9. Om enkele randen te maken, kun je doen wat vindingrijk kunstenaars doen en zet op afplakband. U kunt dit doen als u zijn schilderen bergen. Jagged gebieden zou het realistischer te maken en banden zal zeker de truc doen.
  10. Zorg ervoor dat u uw penselen te reinigen door dompelen deze in het water. Anders verf kan harden op het oppervlak van de borstel.

Hoe je canvas schilderij maken met acrylverf. Bereid uw schilderij materialen.
Hoe je canvas schilderij maken met acrylverf. Bereid uw schilderij materialen.

Een schilderij dat u persoonlijk gemaakt is een geweldige manier om creativiteit te uiten en terwijl weg tijd. Zodra u een schilderij klaar bent, kunt u het in uw woonkamer waar het zal dienen als de perfecte gesprek stuk tussen jou en je vrienden.