E2a

Hoe je de beste hedendaagse kunst te vinden in NYC

Hedendaagse kunst bestrijkt kunstwerk geproduceerd tijdens de laatste helft van de 20e eeuw tot de huidige tijd. Deze vorm van kunst is ontstaan ​​uit nieuwe artistieke stijlen in de jaren 1960 en 1970, na het tijdperk van de moderne kunst. In vergelijking met de voorgaande tijdperken van de kunst, hedendaagse kunst is meer sociaal bewust, uiten van onderwerpen, variërend van globalisering, geslacht, om politiek door verschillende media.

Hoe je de beste hedendaagse kunst te vinden in NYC. Het Museum of Modern Art (MoMA) lijkt een voor de hand liggende keuze voor de meeste inwoners.
Hoe je de beste hedendaagse kunst te vinden in NYC. Het Museum of Modern Art (MoMA) lijkt een voor de hand liggende keuze voor de meeste inwoners.

Bezoek de volgende sites te vinden van de beste hedendaagse kunst NYC te bieden heeft:

Musea

  • Het Museum of Modern Art (MoMA) lijkt een voor de hand liggende keuze voor de meeste inwoners. Echter, zoals de naam impliceert, kunstwerken tentoongesteld in dit museum zijn meestal van de moderne kunst tijdperk. Een kleine vleugel is gewijd aan enkele van de beste hedendaagse kunstwerken in de wereld. Voor 15€ kunt u toegang tot deze kunst Mekka, waarvan bekend is over de hele wereld te winnen. Het is gelegen in Midtown Manhattan en is dagelijks geopend (behalve op dinsdag) 10:30-05:30.
  • PS 1, een filiaal van MoMA, is het grootste museum in de VS uitsluitend gewijd aan hedendaagse kunst. Het is gelegen in Long Island, Queens en is dagelijks geopend (behalve op dinsdag en woensdag) vanaf 12 uur tot 06:00. Voor slechts 10€ kan je genieten van experimentele kunst en tal van tentoonstellingen van opkomende kunstenaars, zowel uit de lokale en internationale toneel.
  • Het Whitney Museum of European Art of "The Whitney" gaat er prat op uitsluitend de presentatie van de Europese kunst. U kunt een brede selectie van hedendaagse Europese kunst te bekijken voor 15€. Het is gelegen langs Madison Avenue in de Upper East Side van Manhattan. Museum uur zijn 11:00-06:00 van woensdag tot zondag.
  • Het nieuwe museum is het centrum van Manhattan's antwoord op Queens 'PS 1. U kunt genieten van het museum bruisende locatie, unieke architectuur, en de 7 verdiepingen van de hedendaagse kunst voor slechts 10€. Museum uur zijn 11:00-06:00 van woensdag tot zondag.

Kunstgalerijen

Galeries bieden een trefpunt voor kunstenaars om hun werk te tonen, en voor verzamelaars om, kritiek en aankoop kunst beoordelen. Ze dienen als een brug tussen de kunstenaars en de markt. New York is de thuisbasis van een groot aantal galeries presentatie van hedendaagse kunst in diverse media, variërend van schilderijen, sculpturen, installaties. Hoofd naar West Chelsea, SoHo, en Upper East Side, voor een eclectische selectie van hedendaagse kunst galeries.

Het Whitney Museum of European Art of "The Whitney" gaat er prat op uitsluitend de presentatie van de Europese kunst. Het nieuwe museum is het centrum van Manhattan's antwoord op Queens 'PS 1.
Het Whitney Museum of European Art of "The Whitney" gaat er prat op uitsluitend de presentatie van de Europese kunst. Het nieuwe museum is het centrum van Manhattan's antwoord op Queens 'PS 1.

Kunstbeurzen

First-time kopers, ontluikende verzamelaars, en mensen met een beperkt budget kunnen deelnemen aan kunstbeurzen, die meerdere keren per jaar in New York worden gehouden. De Affordable Art Fair en de Scope Art Fair zijn twee van de meest populaire kunstbeurzen in Manhattan. De Affordable Art Fair gebeurt twee keer per jaar, terwijl de Scope Art Fair jaarlijks plaatsvindt. Voor een minimale toegangsprijs, kun je betaalbaar, origineel, eigentijds kunstwerk te kopen van galeries over de hele wereld. De DUMBO Arts festival, dat jaarlijks wordt gehouden in Brooklyn, is een driedaags festival met live band optredens en "open ateliers", waarin kunstenaars hun huizen of ateliers open voor het publiek, waardoor u persoonlijk te gaan met hen.


Met meer dan 80 musea en 500 kunstgalerijen, kunst is zeker een van de grootste trekt van New York City. The Big Apple is geschikt voor alle vormen van kunst liefhebbers, uit de serieuze kunstverzamelaar aan de neofiet kunststudent. Of u nu wilt kunst te waarderen of te verwerven het, New York is de plek om te gaan, ongeacht uw budget.