E2a

Hoe je de beste xbox walkthroughs vinden

Talloze games De Xbox's variëren in kwaliteit en moeilijkheidsgraad. Soms vind je jezelf spelen een geweldig spel dat is makkelijk als taart, alleen te vinden het te laten groeien steeds moeilijker totdat het niet langer leuk.

Vrees niet! Er zijn tools om u te helpen overwinnen vervelende puzzels op, vind verborgen voorwerpen en eigenlijk precies leren wat voor elke stap van de weg te doen, zodat u kunt het spel af te maken. Dit zijn de zogenaamde "walkthroughs." Ik heb ontdekt walkthroughs zeer nuttig zijn in het afwerken een paar games was ik gewoon te onervaren om erachter te komen op mijn eigen. Hier is waar je moet kijken!

Hoe je de beste xbox walkthroughs vinden. Een groot deel van de dezelfde online plaatsen sportieve cheats en hints zullen ook walkthroughs.
Hoe je de beste xbox walkthroughs vinden. Een groot deel van de dezelfde online plaatsen sportieve cheats en hints zullen ook walkthroughs.

  1. Een groot deel van de dezelfde online plaatsen sportieve cheats en hints zullen ook walkthroughs. Er zal niet zo veel walkthroughs als die andere items, echter, als gevolg van de ongelooflijke onderneming daadwerkelijk schrijven van een. Alle grote wedstrijden zal waarschijnlijk worden vertegenwoordigd, maar sommige minder bekende degenen zou kunnen zijn moeilijk te vinden. Ik hou van IGN en Gameshark . Ga gewoon naar de letter die overeenkomt met de eerste letter van de specifieke game, en klik er op. Gamespot.com biedt altijd waardevolle hulp bij het ​​spel FAQ sectie , net als Cheatcodesguides . Als u op zoek bent naar een losse walkthrough, zullen deze sites die veelgestelde vragen en gidsen hebben vaak net zo goed helpen als een full-blown walkthrough.

  • Kijk op boekenplanken van game winkels. Prima strategie gidsen zijn er al jaren en publiceren grote boeken die je bij de hand nemen en krijg je door de moeilijke plekken (en de gemakkelijke plekken, wat dat betreft). Ze hebben momenteel beschikken over meer dan 280 Xbox-game gidsen en zijn verkrijgbaar in de werkelijke paperback vorm of als een eguide, dat is gewoon hetzelfde, maar online en downloadbare. Echter, meestal vindt u alle dezelfde informatie in deze Prima gidsen (10€ tot 15€) voor gratis op het internet. Dus tenzij je een leuk uitziende, rode-spined boek voor je plank, er is geen noodzaak om er een te kopen.

    >
  • Controleer het magazine rek. Sommige gaming magazines kan af en toe gooi een walkthrough in een probleem, maar doen dat slechts zelden. Walkthroughs zijn gewoon te groot om de hele tijd hebben. Sommige tijdschriften zal vrijgeven speciale "gids" kwesties of zelfs game-specifieke kwesties die walkthroughs bevatten - je hoeft alleen maar te kijken naar hen als ze beschikbaar zijn.
  • Er zal niet zo veel walkthroughs als die andere items, echter, als gevolg van de ongelooflijke onderneming daadwerkelijk schrijven van een. Alle grote wedstrijden zal waarschijnlijk worden vertegenwoordigd, maar sommige minder bekende degenen zou kunnen zijn moeilijk te vinden.
    Er zal niet zo veel walkthroughs als die andere items, echter, als gevolg van de ongelooflijke onderneming daadwerkelijk schrijven van een. Alle grote wedstrijden zal waarschijnlijk worden vertegenwoordigd, maar sommige minder bekende degenen zou kunnen zijn moeilijk te vinden.


    Als u raadplegen deze plaatsen, zult u waarschijnlijk vinden wat je nodig hebt om door middel van een spel. Veel succes!