E2a

Hoe je death metal waarderen

Death metal is een merk van de muziek soms afgedaan als niets meer dan ruis. Maar dit soort muziek gewoon niet sterft. In feite is het eigenlijk steeds populairder.

Death metal kan worden gekenmerkt door luide muziek die gepaard gaat met een hoop geschreeuw en gegrom. Luid willekeurige klappen op een schijnbaar tuneless gitaar wordt ook gehoord in de death metal muziek. Dit is de reden waarom, als je een fan bent van de klassieke muziek genre, zou je zet je neus bij muziek als deze. Maar zou je?

Hoe je death metal waarderen. Meer informatie over death metal.
Hoe je death metal waarderen. Meer informatie over death metal.

Als je een echte muziekliefhebber, moet je waarderen het feit dat death metal verlegt grenzen net als de klassieke muziek die we op (en onze kinderen met tegenzin hoor) luisteren. Er zijn veel manieren waarop u kunt death metal waarderen en we hebben geprobeerd een opsomming van hen neer voor u om de schoonheid van death metal een nieuwe waardering voor deze heerlijke muzikale genre herontdekken en hopelijk.

  1. Meer informatie over death metal. Voordat u uw oordeel over death metal geworpen, meer te weten over dit onder-gewaardeerde stuk muzikaal genie. Allereerst negeren het idee dat muzikanten die zich specialiseren in death metal muziek zijn niets meer dan psychopaten die goddeloos en totaal lui. Dit kon niet verder dan de waarheid. Muzikanten en zangers van het death metal genre zijn eigenlijk mensen met een normaal leven en gezinnen. In sommige gevallen kunnen ze zelfs hebben normale banen en bedrijven.
  2. Luister buiten de drukte. Hoewel de luide gitaar dreunende en schreeuwen kan worden overweldigend, er zijn echt goede ritmes en melodieën onder de agressieve zang. Luister naar oudere death metal bands als Pantera en Slayer tot alle muzikaliteit horen. Er zijn complexiteit in de muziek die je nooit geassocieerd met death metal en als je hard genoeg luistert, zal u unieke en krachtige muziek te horen.
  3. Ken de teksten. De nummers van death metal zijn vol van angst en niet verdrongen verlangen om woede te brengen. Dit zorgt voor gratis en diepgaande meningsuiting. Het kan soms moeilijk te ontcijferen van de teksten worden door alle grunten en schreeuwen. Zoek de teksten op het web om de werkelijke tekst van elk nummer te vinden - een goede plek om te zoeken naar de songteksten is op darklyrics.com en metal-archives.com. Wees voorbereid op een aantal grove taal hoor. De grove taal is niet zo ongebreideld als je zou denken. Afgezien van bands als Slipknot, de meeste bands hebben meestal PG 13 teksten.
  4. Waarderen hoe moeilijk het is om te spelen en te zingen death metal. Een manier kunt u death metal meer waarderen is door de enorme moeite die betrokken zijn bij het ​​zingen en spelen death metal. Het zou bijna een jaar duren voor een bassist bekwaam genoeg om auditie te doen voor een optreden te zijn.
  5. Bekijk een death metal tonen. Het is een ding om hen te luisteren op de radio, maar death metal bands zijn veel meer openstaande levend. Ze spelen energiek, met verbazingwekkende vaardigheid op hun instrumenten.

Death metal is verre van een stervende kunst

Death metal is verre van een stervende kunst, maar het is moeilijk voor een dood metalist in te breken in de mainstream. En, het is nooit moeilijk om een ​​persoon het nastreven van hun dromen, ondanks ontberingen en proef waarderen. Als je niet kan waarderen dat, kun je tenminste respect dat.